Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Betadine fc Delta Putra Sidoarjo
Normal Tactiek Mental Tempe
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Riobó verovert de bal door een tackle van achteren. Riobó met een sublieme pass. bin Johar rent richting de bal. bin Johar schiet op doel. Mahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Abu passt de bal zonder na te denken. Riobó kan de bal niet met de borst controleren. Riobó passt de bal zonder na te denken. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal in één keer door. bin Johar rent richting de bal. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:1

18e minuut.
Campuzano geeft een lange en hoge pass. bin Johar kopt de bal weg. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó rent richting de bal. Riobó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Żuczkowski geeft de bal voor. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mahi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:2

23e minuut.
Rybička bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybička met een sublieme pass. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Johar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mahi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:3

29e minuut.
Daar is Rebrača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebrača met een sublieme pass. Rybička met een sublieme pass. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ateşalmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Johar de bal. bin Johar passt de bal met de wreef. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Mahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt bin Johar de bal. Riobó is nu in balbezit. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 62%, Delta Putra Sidoarjo 38%.
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hariantoko komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Rybička met een sublieme pass. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardiansyah komt het veld opgelopen. Gómez Espín komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishna komt het veld opgelopen. Manewar komt het veld opgelopen. Szambelan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gómez Espín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan rent richting de bal. bin Johar rent richting de bal. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Mahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Purcaru de bal. Abu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar onderschept slim de pass. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Mahi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betadine fc 59%, Delta Putra Sidoarjo 41%.
Betadine fc - Delta Putra Sidoarjo 0:4