Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Yohan IWAN FC
52kiri Tactiek 442D
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 32.4
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Yuliansyah kopt de bal weg. Ścianek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brusasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah draait met de bal, schiet en ... Motz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nurdiansyah met een sublieme pass. Yuliansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ścianek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechvátal geeft de bal voor. Iswantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski onderschept slim de pass. Kawski schiet op doel. Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - IWAN FC 1:0

27e minuut.
Brusasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusasco passt de bal zonder na te denken. Villafraz rent richting de bal. Kawski rent richting de bal. Kawski draait met de bal, schiet en ... Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Iswantoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarjono met een sublieme pass. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Brusasco met een snelle inworp. Santos is nu in balbezit. Santos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villafraz de bal. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sumarjono verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarjono geeft een hoge lob. Klungelig pakt Supriyarso de bal. Yuliansyah is nu in balbezit. Yuliansyah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 57%, IWAN FC 43%.
Putra Yohan - IWAN FC 1:0

60e minuut.
Hanáček is nu in balbezit. Hanáček speelt de bal door. Yuliansyah is nu in balbezit. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Putra Yohan - IWAN FC 1:1

72e minuut.
Hanáček passt de bal zonder na te denken. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusasco begaat een overtreding. Brusasco krijgt een gele kaart. Suryanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hutabarat komt het veld opgelopen. Manembu komt het veld opgelopen. Hanáček komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Baldo Bento komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sumarjono passt de bal in één keer door. Iswantoro geeft de bal voor. Suryanto kopt de bal weg. Klungelig pakt Hutabarat de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumarjono met de inworp. Hanáček speelt de bal door. Klungelig pakt Suryanto de bal. Suryanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 55%, IWAN FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Putra Yohan - IWAN FC 1:1