Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAPAKMU FC Bogor United
541 Tactiek Parkdef
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Situmorang kopt de bal weg. Ogórek is nu in balbezit. Földes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Földes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Aritonang verovert de bal door een tackle van achteren. Aritonang speelt de bal door. Bursuc is nu in balbezit. Esperanza verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bogor United 0:1

13e minuut.
Esperanza is nu in balbezit. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Aritonang met een sublieme pass. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kazimierowicz de bal. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong schiet op doel. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Tanoto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogórek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Krzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tanoto rent richting de bal. Krzos verovert de bal door een tackle van achteren. Krzos passt de bal met de wreef. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Situmorang met een snelle inworp. Gadocha rent richting de bal. Gadocha passt de bal met de wreef. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pezzotti geeft de bal voor. Manembu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manembu geeft een hoge lob. Földes is nu in balbezit. Földes schiet op doel. Poidevin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 42%, Bogor United 58%.
BAPAKMU FC - Bogor United 0:1

50e minuut.
Doeltrap. Indrawan komt het veld opgelopen. Szubierajski trapt de bal weg van het doel. Gadocha kopt de bal weg. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ziccardi is nu in balbezit. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziccardi. Ziccardi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Situmorang verovert de bal door een tackle van achteren. Situmorang passt de bal met de wreef. Földes bereikt de bal nog maar net als eerste. Földes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suhaeri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ziccardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzos is nu in balbezit. Krzos passt de bal met de wreef. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Szubierajski bokst de bal weg. Paal! Gruszczak geeft de bal voor. Bursuc kopt de bal weg. Krzos heeft problemen om de bal te vangen. Krzos geeft de bal voor. Hải Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAPAKMU FC - Bogor United 1:1

70e minuut.
Esperanza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renusz. Esperanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pezzotti wilt de vrije trap nemen. Földes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Renusz met een snel genomen vrije trap. Hải Phong krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tanoto speelt de bal door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft de bal voor. Daar is Tanoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földes is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos passt de bal in één keer door. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Bogor United 2:1

88e minuut.
Indrawan is nu in balbezit. Bert rent richting de bal. Bert probeert naar een medespeler te passen. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 33%, Bogor United 67%.
BAPAKMU FC - Bogor United 2:1