Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Putra Sidoarjo Surakarta United
Mental Tempe Tactiek 4-3-3 anjay
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 35.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Riobó passt de bal in één keer door. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz is nu in balbezit. bin Johar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Numfor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal in één keer door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Numfor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 1:0

8e minuut.
Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal zonder na te denken. bin Johar rent richting de bal. bin Johar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sunito passt de bal in één keer door. Rebrača bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebrača probeert naar een medespeler te passen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar schiet op doel. Numfor bokst de bal weg.

12e minuut.
Aiboy rent richting de bal. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ateşalmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Johar de bal. bin Johar probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Numfor speelt de bal door. Ateşalmaz kopt de bal weg. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Riobó speelt de bal door. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iervini begaat een overtreding. Iervini krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal zonder na te denken. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 2:0

36e minuut.
Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk passt de bal zonder na te denken. Riobó met een sublieme pass. bin Johar rent richting de bal. bin Johar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rebrača speelt de bal door. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk passt de bal in één keer door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal zonder na te denken. bin Johar rent richting de bal. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 3:0

43e minuut.
Iervini kopt de bal weg. Rebrača is nu in balbezit. Aiboy maakt een afschuwelijke overtreding. Aiboy krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal zonder na te denken. Ağatürk speelt de bal door. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 21%, Surakarta United 79%.
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 4:0

51e minuut.
Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó probeert naar een medespeler te passen. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 5:0

55e minuut.
bin Johar rent richting de bal. Rybička met een sublieme pass. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 6:0

55e minuut.
Alamsyah komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rebrača probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Johar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Johar passt de bal zonder na te denken. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Mardiansyah komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft de bal voor. Daar is Sitarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 7:0

77e minuut.
Inworp. Szambelan komt het veld opgelopen. Manewar komt het veld opgelopen. Hasan komt het veld opgelopen. Krishna komt het veld opgelopen.

85e minuut.
bin Johar is nu in balbezit. bin Johar passt de bal zonder na te denken. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 8:0

88e minuut.
Hasan rent richting de bal. Iervini onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afilipoaiei. Afilipoaiei krijgt een gele kaart. Iervini raakt geblesseerd tijdens het duel. Iervini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campuzano onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 30%, Surakarta United 70%.
Delta Putra Sidoarjo - Surakarta United 8:0