Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rembang Betadine fc
asrtactics Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya rent richting de bal. Kogoya passt de bal in één keer door. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Isharudin rent richting de bal. Isharudin passt de bal met de wreef. Santhani is nu in balbezit. Santhani geeft de bal voor. Wasfle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Betadine fc 1:0

5e minuut.
Rucina met een sublieme pass. Klungelig pakt Hurtado de bal. Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Kogoya heeft problemen om de bal te vangen. Kogoya schiet op doel. Mahi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Isharudin geeft een lange en hoge pass. Kuncahyo kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya verovert de bal door een tackle van achteren. Kogoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Betadine fc 2:0

10e minuut.
Tecuari probeert naar een medespeler te passen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasfle rent richting de bal. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Mahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Betadine fc 3:0

13e minuut.
Inworp. Santhani met de inworp. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kuncahyo kopt de bal weg. Tecuari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasfle probeert naar een medespeler te passen. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Iacomi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cicvarić komt het veld opgelopen. Hurtado met een snelle inworp. Lazăr rent richting de bal. Lazăr passt de bal zonder na te denken. Rucina rent richting de bal. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuncahyo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wasfle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasfle met een sublieme pass. Kogoya rent richting de bal. Kogoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Betadine fc 4:0

29e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Lazăr is nu in balbezit. Isharudin begaat een overtreding. Isharudin krijgt een gele kaart. Lazăr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purcaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ledník krijgt zijn hoofd ertegen. Sembiring bokst de bal weg.

34e minuut.
Jatinegara onderschept slim de pass. Jatinegara speelt de bal door. Sundana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya onderschept slim de pass. Kogoya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kuncahyo passt de bal met de wreef. Kogoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomo. Palomo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cicvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvarić speelt de bal door. Santhani probeert naar een medespeler te passen. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 35%, Betadine fc 65%.
AS Rembang - Betadine fc 4:0

51e minuut.
Wasfle is nu in balbezit. Wasfle geeft de bal voor. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hariantoko komt het veld opgelopen. Isharudin kopt de bal weg. Hariantoko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santhani begaat een overtreding. Santhani krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rucina probeert de bal aan de voet te houden. Wasfle is nu in balbezit. Wasfle passt de bal in één keer door. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cicvarić probeert naar een medespeler te passen. Santhani rent richting de bal. Santhani probeert naar een medespeler te passen. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Mahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wasfle rent richting de bal. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Mahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari passt de bal met de wreef. Kogoya heeft problemen om de bal te vangen. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Betadine fc 5:0

90e minuut.
Abu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santhani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel. Mahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tecuari met een snelle inworp. Wasfle rent richting de bal. Wasfle haalt uit met een fantastische trap. Mahi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 32%, Betadine fc 68%.
AS Rembang - Betadine fc 5:0