Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IWAN FC BAPAKMU FC
442D Tactiek 541
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Chapelinho met een sublieme pass. Krzos is nu in balbezit. Krzos passt de bal in één keer door. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ogórek probeert naar een medespeler te passen. Suryanto is nu in balbezit. Gadocha onderschept slim de pass. Gadocha geeft een hoge lob. Hải Phong maakt een snoekduik en kopt de bal. Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurdiansyah. Hải Phong raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadocha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:1

14e minuut.
Krzos speelt de bal door. Ogórek is nu in balbezit. Ogórek probeert naar een medespeler te passen. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hải Phong springt en kopt de bal. Tagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:2

36e minuut.
Krzos probeert naar een medespeler te passen. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha passt de bal in één keer door. Bert is nu in balbezit. Bert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Bert kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Chapelinho zijn tegenspeler op de grond. Bert raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadocha met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 65%, BAPAKMU FC 35%.
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:3

47e minuut.
Krzos speelt de bal door. Hải Phong is nu in balbezit. Krzos rent richting de bal. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Nurdiansyah geeft de bal voor. Manembu kopt de bal weg. Gadocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Lantang onderschept slim de pass. Lantang passt de bal zonder na te denken. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bert met een snelle inworp. Krzos is nu in balbezit. Krzos geeft een lange en hoge pass. Hải Phong heeft problemen om de bal te vangen. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Tagor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Iswantoro geeft een lange en hoge pass. Nurdiansyah probeert de bal aan de voet te houden. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong schiet op doel. Tagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kardas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nurdiansyah de bal. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manembu komt het veld opgelopen. Hutabarat komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Doeltrap. Baldo Bento komt het veld opgelopen. Poidevin met een harde bal richting middenveld. Krzos kopt de bal weg. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gadocha rent richting de bal. Gadocha geeft de bal voor. Daar is Iswantoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hanáček probeert naar een medespeler te passen. Manembu rent richting de bal. Gadocha is nu in balbezit. Manembu onderschept slim de pass. Manembu geeft een hoge lob. Poidevin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 62%, BAPAKMU FC 38%.
IWAN FC - BAPAKMU FC 0:4