Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IWAN FC AS Rembang
442D Tactiek asrtactics
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.2 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Manembu is nu in balbezit. Rochim onderschept slim de pass. Rochim passt de bal in één keer door. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya draait met de bal, schiet en ... Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:1

8e minuut.
Kogoya speelt de bal door. Wasfle is nu in balbezit. Sierotnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wasfle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wasfle kan niet meer verder spelen. Walasek komt het veld opgelopen. Kogoya legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:2

9e minuut.
Baldo Bento rent richting de bal. Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari speelt de bal door. Kogoya rent richting de bal. Kogoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tecuari is nu in balbezit. Tecuari passt de bal in één keer door. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya draait met de bal, schiet en ... Tagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:3

16e minuut.
Isharudin geeft een lange en hoge pass. Kogoya kopt de bal weg. Sierotnik heeft problemen om de bal te vangen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Isharudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Isharudin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nurdiansyah de bal. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kuncahyo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nurdiansyah de bal onder controle te krijgen. Walasek rent richting de bal. Walasek schiet op doel. Tagor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Suryanto onderschept slim de pass. Buwono rent richting de bal. Buwono geeft een lange en hoge pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tecuari neemt de hoekschop. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. Tagor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tecuari zal de hoekschop nemen. Walasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tagor bokst de bal weg. Daar is Sierotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Isharudin speelt de bal door. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya passt de bal zonder na te denken. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 66%, AS Rembang 34%.
IWAN FC - AS Rembang 0:3

48e minuut.
Chapelinho heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:4

51e minuut.
Rochim kopt de bal weg. Daar is Tarhanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Tecuari speelt de bal door. Kogoya is nu in balbezit. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Tagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:5

64e minuut.
Kuncahyo is nu in balbezit. Kuncahyo passt de bal zonder na te denken. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nurdiansyah geeft een hoge lob. Kuncahyo speelt de bal door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik is nu in balbezit. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:6

67e minuut.
Lantang komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Tecuari met de inworp. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Tagor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Hutabarat komt het veld opgelopen. Rochim met de inworp. Isharudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Isharudin schiet op doel. Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierotnik kopt de bal weg. Kuncahyo rent richting de bal. Kuncahyo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walasek rent richting de bal. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:7

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muchsin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Suryanto speelt de bal door. Rochim met een sublieme pass. Tecuari met een sublieme pass. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IWAN FC - AS Rembang 0:8

83e minuut.
Lantang passt de bal met de wreef. Isharudin speelt de bal door. Walasek probeert de bal met de borst te controleren. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IWAN FC 63%, AS Rembang 37%.
IWAN FC - AS Rembang 0:8