Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bogor United Delta Putra Sidoarjo
532 Tactiek Coach Pecundang
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Riobó met een sublieme pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Ağatürk geeft de bal voor. bin Johar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:1

13e minuut.
Rebrača passt de bal in één keer door. Riobó bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó passt de bal in één keer door. Daar is Ağatürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ağatürk heeft problemen om de bal te vangen. Ağatürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Szubierajski probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:2

22e minuut.
bin Johar passt de bal zonder na te denken. Rybička is nu in balbezit. Rybička probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Rybička probeert naar een medespeler te passen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:3

26e minuut.
Rebrača passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei probeert de bal met de borst te controleren. Afilipoaiei passt de bal in één keer door. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
bin Johar is nu in balbezit. Kazimierowicz begaat een overtreding. bin Johar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riobó wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:4

34e minuut.
Wiyono is nu in balbezit. Rybička onderschept slim de pass. Rybička probeert naar een medespeler te passen. bin Johar rent richting de bal. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rybička de bal. Rybička met een sublieme pass. bin Johar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rybička neemt de hoekschop. bin Johar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rybička passt de bal zonder na te denken. Riobó met een sublieme pass. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:5

41e minuut.
Ağatürk is nu in balbezit. Riobó speelt de bal door. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:6

42e minuut.
bin Johar passt de bal zonder na te denken. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak rent richting de bal. Ağatürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Afilipoaiei met de inworp. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz probeert de bal aan de voet te houden. Szubierajski bokst de bal weg. Kazimierowicz is nu in balbezit. Kazimierowicz geeft een lange en hoge pass. Rebrača met een sublieme pass. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar schiet op doel. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Devine geeft een hoge lob. Rebrača kopt de bal weg. Aritonang heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 83%, Delta Putra Sidoarjo 17%.
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:6

49e minuut.
Riobó is nu in balbezit. Riobó speelt de bal door. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:7

50e minuut.
Aritonang speelt de bal door. Banda rent richting de bal. Met opzet legt Rybička zijn tegenspeler op de grond. Banda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk met een sublieme pass. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:8

55e minuut.
Szubierajski trapt de bal weg. Daar is Rybička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybička met een sublieme pass. bin Johar rent richting de bal. bin Johar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rybička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Situmorang speelt de bal door. Inworp. Rybička met de inworp. Riobó probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:9

61e minuut.
Riobó heeft problemen om de bal te vangen. Rybička met een sublieme pass. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:10

61e minuut.
Mardiansyah komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Biaram geeft een lange en hoge pass. bin Johar kopt de bal weg. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Situmorang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afilipoaiei met een snelle inworp. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
bin Johar passt de bal zonder na te denken. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk schiet op doel. Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Manewar komt het veld opgelopen. Szambelan komt het veld opgelopen. Krishna komt het veld opgelopen. Hasan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Krishna kopt de bal weg. Daar is Gruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan is nu in balbezit. Hasan draait met de bal, schiet en ... Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:11

83e minuut.
Daar is bin Johar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Situmorang rent richting de bal. bin Johar onderschept slim de pass. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Hasan passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. bin Johar rent richting de bal. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:12

90e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan passt de bal met de wreef. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 70%, Delta Putra Sidoarjo 30%.
Bogor United - Delta Putra Sidoarjo 0:13