Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAPAKMU FC Betadine fc
541 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Bursuc geeft een lange en hoge pass. Krzos met een sublieme pass. Klungelig pakt Sundana de bal. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gadocha passt de bal met de wreef. Krzos heeft problemen om de bal te vangen. Krzos met een sublieme pass. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Cieszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi verovert de bal door een tackle van achteren. Runturambi passt de bal in één keer door. Ledník bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Martin met de inworp. Ogórek rent richting de bal. Martin geeft een hoge lob. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Cieszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Runturambi verovert de bal door een tackle van achteren. Runturambi geeft een hoge lob. Di Campo is nu in balbezit. Di Campo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:1

44e minuut.
Manembu onderschept slim de pass. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Ogórek probeert naar een medespeler te passen. Hải Phong is nu in balbezit. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. Cieszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 45%, Betadine fc 55%.
BAPAKMU FC - Betadine fc 0:1

54e minuut.
Gadocha passt de bal in één keer door. Bert is nu in balbezit. Manukai rent richting de bal. Bert verovert de bal door een tackle van achteren. Bert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hải Phong rent richting de bal. Abu verovert de bal door een tackle van achteren. Abu passt de bal in één keer door. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Manukai is nu in balbezit. Bert onderschept slim de pass. Met opzet legt Purcaru zijn tegenspeler op de grond. Purcaru krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzos rent richting de bal. Krzos haalt uit met een fantastische trap. Abu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gadocha rent richting de bal. Gadocha speelt de bal door. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Cieszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAPAKMU FC - Betadine fc 1:1

72e minuut.
Ledník onderschept slim de pass. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledník krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gadocha schiet op doel. Abu heeft problemen om de bal te vangen. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... Cieszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 42%, Betadine fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAPAKMU FC - Betadine fc 1:1