Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Putra Sidoarjo IWAN FC
Coach Pecundang Tactiek 442D
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 31.6
good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Sierotnik geeft de bal voor. Inworp. Afilipoaiei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri schiet op doel. Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rebrača speelt de bal door. Rybička geeft de bal voor. Klungelig pakt Hanáček de bal. Hamsyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsyah haalt uit met een fantastische trap. Tagor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - IWAN FC 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Afilipoaiei speelt de bal door. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri passt de bal met de wreef. Hamsyah rent richting de bal. Tagor bokst de bal weg.

30e minuut.
Rebrača verovert de bal door een tackle van achteren. Rebrača passt de bal met de wreef. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri schiet op doel. Tagor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - IWAN FC 2:0

44e minuut.
Tagor met een sublieme pass. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Hamsyah rent richting de bal. Hamsyah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 39%, IWAN FC 61%.
Delta Putra Sidoarjo - IWAN FC 2:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mardiansyah komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutabarat komt het veld opgelopen. Manembu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishna komt het veld opgelopen. Manewar komt het veld opgelopen. Szambelan komt het veld opgelopen. Baldo Bento komt het veld opgelopen. Szambelan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamsyah rent richting de bal. Hamsyah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manewar verovert de bal door een tackle van achteren. Szambelan controleert de bal met de borst. Szambelan met een sublieme pass. Hamsyah rent richting de bal. Hamsyah draait met de bal, schiet en ... Tagor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 44%, IWAN FC 56%.
Delta Putra Sidoarjo - IWAN FC 2:0