Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rembang Bogor United
asrtactics Tactiek 451mid
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 38.8
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wiyono rent richting de bal. Sælboe verovert de bal door een tackle van achteren. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klimek de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 1:0

6e minuut.
Pezzotti rent richting de bal. Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński met een sublieme pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

8e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Kazimierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Isharudin onderschept slim de pass. Isharudin haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Pezzotti de bal. Kosmal rent richting de bal. Kosmal passt de bal met de wreef. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Daar is Sælboe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 3:0

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szubierajski niet meer kan verder spelen. Drăguş komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Wiyono is nu in balbezit. Sælboe onderschept slim de pass. Sælboe probeert naar een medespeler te passen. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa speelt de bal door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 4:0

19e minuut.
Isharudin met de inworp. Sælboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sælboe met een sublieme pass. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 5:0

20e minuut.
Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ziccardi de bal onder controle te krijgen. Klimek is nu in balbezit. Klimek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Walasek rent richting de bal. Walasek speelt de bal door. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek draait met de bal, schiet en ... Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 6:0

22e minuut.
Retig met een sublieme pass. Esperanza is nu in balbezit. Esperanza passt de bal in één keer door. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ferrer met een sublieme pass. Isharudin met een sublieme pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek schiet op doel. Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 7:0

30e minuut.
Kosmal rent richting de bal. Kosmal geeft een lange en hoge pass. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek schiet op doel. Drăguş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 8:0

31e minuut.
Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński met een sublieme pass. Isharudin speelt de bal door. Klimek is nu in balbezit. Klimek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Rochim geeft een lange en hoge pass. Aritonang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isharudin geeft een hoge lob. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Drăguş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gruszczak met een sublieme pass. Walasek speelt de bal door. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel. Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 9:0

35e minuut.
Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal passt de bal met de wreef. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Drăguş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 10:0

36e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek heeft problemen om de bal te vangen. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 11:0

42e minuut.
Pezzotti geeft een hoge lob. Rochim geeft een lange en hoge pass. Walasek kopt de bal weg. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kosmal kopt de bal weg. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek speelt de bal door. Klimek rent richting de bal. Klimek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 20%, Bogor United 80%.
AS Rembang - Bogor United 12:0

48e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Wiyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sælboe speelt de bal door. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 13:0

49e minuut.
Isharudin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sælboe is nu in balbezit. Sælboe probeert naar een medespeler te passen. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Opaliński passt de bal met de wreef. Kosmal is nu in balbezit. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Walasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek schiet op doel. Drăguş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sælboe rent richting de bal. Sælboe schiet op doel. Drăguş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 14:0

54e minuut.
Walasek passt de bal met de wreef. Klimek heeft problemen om de bal te vangen. Klimek passt de bal zonder na te denken. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 15:0

55e minuut.
Aritonang kopt de bal weg. Opaliński rent richting de bal. Sælboe speelt de bal door. Klimek is nu in balbezit. Klimek draait met de bal, schiet en ... Drăguş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klimek is nu in balbezit. Klimek draait met de bal, schiet en ... Paal! Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen. Sælboe met een sublieme pass. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 16:0

58e minuut.
Rochim geeft de bal voor. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gruszczak de bal onder controle te krijgen. Drăguş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 17:0

59e minuut.
Ziccardi geeft de bal voor. Inworp. Kosmal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Drăguş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Klimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 18:0

66e minuut.
Gruszczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosmal de bal. Kosmal met een sublieme pass. Klungelig pakt Walasek de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Isharudin probeert naar een medespeler te passen. Sælboe speelt de bal door. Klungelig pakt Klimek de bal. Klimek schiet op doel. Drăguş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 19:0

74e minuut.
Pezzotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguş speelt de bal door. Opaliński kopt de bal weg. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. Drăguş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Opaliński geeft de bal voor. Klimek kopt de bal weg. Gruszczak heeft problemen om de bal te vangen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim passt de bal in één keer door. Isharudin probeert naar een medespeler te passen. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klimek geeft een lange en hoge pass. Földes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sælboe probeert naar een medespeler te passen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Drăguş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pezzotti de bal. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 20:0

88e minuut.
Isharudin passt de bal met de wreef. Wiyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sælboe verovert de bal door een tackle van achteren. Sælboe geeft een lange en hoge pass. Walasek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Drăguş trapt de bal weg van het doel. Sælboe kopt de bal weg. Walasek is nu in balbezit. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - Bogor United 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 18%, Bogor United 82%.
AS Rembang - Bogor United 21:0