Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United BAPAKMU FC
4-3-3 anjay Tactiek 541
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijar onderschept slim de pass. Pijar met een sublieme pass. Daar is Longari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Gadocha rent richting de bal. Gadocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tammik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Numfor bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Martin met de inworp. Mazurenko rent richting de bal. Krzos onderschept slim de pass. Krzos geeft een hoge lob. Hải Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Suyatno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzos rent richting de bal. Krzos passt de bal zonder na te denken. Hải Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Phong schiet op doel. Numfor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Renusz is nu in balbezit. Longari verovert de bal door een tackle van achteren. Longari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - BAPAKMU FC 1:0

28e minuut.
Abdulrahman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elías probeert naar een medespeler te passen. Longari is nu in balbezit. Longari draait met de bal, schiet en ... Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Poidevin met een harde bal richting middenveld. Krzos kopt de bal weg. Hải Phong rent richting de bal. Hải Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gadocha geeft een hoge lob. Abdulrahman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hải Phong. Hải Phong krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Manembu geeft de bal voor. Iervini rent richting de bal. Hải Phong begaat een overtreding. Hải Phong krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 58%, BAPAKMU FC 42%.
Surakarta United - BAPAKMU FC 1:0

48e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Pijar kopt de bal weg. Renusz rent richting de bal. Longari onderschept slim de pass. Longari schiet op doel. Poidevin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alamsyah komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Iervini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Elías speelt de bal door. Longari bereikt de bal nog maar net als eerste. Longari draait met de bal, schiet en ... Poidevin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Manembu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm speelt de bal door. Longari is nu in balbezit. Longari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiboy komt het veld opgelopen. Aritonang komt het veld opgelopen. Rosada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 43%, BAPAKMU FC 57%.
Surakarta United - BAPAKMU FC 1:0