Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United Bogor United
4-3-3 anjay Tactiek 451mid
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


29e minuut.
Boussaid geeft de bal voor. Iervini kopt de bal weg. Ziccardi rent richting de bal. Aritonang rent richting de bal. Aritonang draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Devine geeft een lange en hoge pass. Retig probeert de bal aan de voet te houden. Suyatno bereikt de bal nog maar net als eerste. Retig verovert de bal door een tackle van achteren. Retig draait met de bal, schiet en ... Numfor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Retig is nu in balbezit. Retig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Bogor United 0:1

36e minuut.
Retig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Irwansyah komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Esperanza speelt de bal door. Aritonang rent richting de bal. Aritonang geeft een lange en hoge pass. Irwansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Irwansyah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 56%, Bogor United 44%.
Surakarta United - Bogor United 0:1

49e minuut.
Salisbury geeft een lange en hoge pass. Gruszczak geeft de bal voor. Irwansyah is nu in balbezit. Irwansyah draait met de bal, schiet en ... Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Puhm komt het veld opgelopen. Elías komt het veld opgelopen. Abdulrahman komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Wiyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurenko geeft een hoge lob. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Pijar komt het veld opgelopen. Alamsyah komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banda komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kazimierowicz is nu in balbezit. Puhm onderschept slim de pass. Puhm passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aritonang de bal. Aritonang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Iervini geeft een hoge lob. Földes is nu in balbezit. Földes probeert naar een medespeler te passen. Irwansyah rent richting de bal. Irwansyah schiet op doel. Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Esperanza passt de bal in één keer door. Devine rent richting de bal. Iervini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iervini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 45%, Bogor United 55%.
Surakarta United - Bogor United 0:1