Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Putra Sidoarjo Putra Yohan
Coach Pecundang Tactiek 52kiri
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 40.8
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen average


25e minuut.
Samba probeert naar een medespeler te passen. Riobó heeft problemen om de bal te vangen. Riobó passt de bal met de wreef. Lenfant heeft problemen om de bal te vangen. Lenfant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Putrash rent richting de bal. Putrash geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afilipoaiei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zulík met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nechvátal is nu in balbezit. Nechvátal probeert naar een medespeler te passen. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - Putra Yohan 0:1

36e minuut.
Supriyarso speelt de bal door. Nechvátal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechvátal passt de bal zonder na te denken. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant rent richting de bal. Rebrača onderschept slim de pass. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 50%, Putra Yohan 50%.
Delta Putra Sidoarjo - Putra Yohan 0:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardiansyah komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nechvátal geeft de bal voor. Manewar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Putrash is nu in balbezit. Mardiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiansyah probeert naar een medespeler te passen. Hamsyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsyah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Supriyarso met een snelle inworp. Ścianek rent richting de bal. Ścianek met een sublieme pass. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Suhaeri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krishna komt het veld opgelopen. Gómez Espín komt het veld opgelopen. Żuczkowski komt het veld opgelopen. Perdana komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Afilipoaiei kopt de bal weg. Ścianek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardiansyah. Mardiansyah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 48%, Putra Yohan 52%.
Delta Putra Sidoarjo - Putra Yohan 0:1