Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Rembang BAPAKMU FC
asrtactics Tactiek 541
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Renusz geeft de bal voor. Inworp. Isharudin met de inworp. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek speelt de bal door. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya rent richting de bal. Walasek rent richting de bal. Walasek schiet op doel. Poidevin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 1:0

8e minuut.
Krzos passt de bal met de wreef. Bursuc is nu in balbezit. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek schiet op doel. Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hải Phong rent richting de bal. Polonez verovert de bal door een tackle van achteren. Polonez probeert naar een medespeler te passen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari passt de bal met de wreef. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Poidevin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 2:0

16e minuut.
Martin geeft de bal voor. Inworp. Kosmal met de inworp. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... Poidevin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Isharudin kopt de bal weg. Bursuc heeft problemen om de bal te vangen. Kogoya is nu in balbezit. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel. Poidevin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renusz heeft problemen om de bal te vangen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 3:0

25e minuut.
Poidevin trapt de bal weg. Opaliński kopt de bal weg. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Poidevin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 4:0

30e minuut.
Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari passt de bal zonder na te denken. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Poidevin bokst de bal weg.

32e minuut.
Rochim passt de bal in één keer door. Tecuari rent richting de bal. Tecuari passt de bal met de wreef. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Poidevin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Poidevin niet meer kan verder spelen. Pistori komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Tecuari speelt de bal door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek kan de bal niet met de borst controleren. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 5:0

37e minuut.
Kosmal onderschept slim de pass. Kosmal geeft de bal voor. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Pistori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 22%, BAPAKMU FC 78%.
AS Rembang - BAPAKMU FC 5:0

51e minuut.
Daar is Tecuari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari speelt de bal door. Manembu rent richting de bal. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Opaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Opaliński speelt de bal door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kosmal met een sublieme pass. Rochim rent richting de bal. Rochim geeft de bal voor. Walasek is nu in balbezit. Walasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Manembu geeft de bal voor. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim met een sublieme pass. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek schiet op doel. Pistori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 6:0

67e minuut.
Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya onderschept slim de pass. Kogoya passt de bal zonder na te denken. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Isharudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Isharudin geeft een hoge lob. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kogoya de bal. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. Pistori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 7:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yumurtacı komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari probeert naar een medespeler te passen. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Pistori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 8:0

83e minuut.
Kosmal speelt de bal door. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 9:0

85e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kosmal met een snelle inworp. Tecuari rent richting de bal. Tecuari geeft de bal voor. Pistori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Yumurtacı onderschept slim de pass. Yumurtacı met een sublieme pass. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Pistori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Rembang - BAPAKMU FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rembang 36%, BAPAKMU FC 64%.
AS Rembang - BAPAKMU FC 10:0