Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC Millwall F.C.
002 Tactiek We`re Millwall
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dəmirov de bal. Akseki rent richting de bal. Gusev onderschept slim de pass. Gusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:1

11e minuut.
Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov passt de bal zonder na te denken. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolbert verovert de bal door een tackle van achteren. Jolbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:2

14e minuut.
Talıbov kopt de bal weg. Daar is Akseki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusev rent richting de bal. Gusev draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:3

19e minuut.
Pantazatos rent richting de bal. Pantazatos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Əfəndiyev de bal. Jolbert rent richting de bal. Jolbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gusev de bal. Gusev haalt uit met een fantastische trap. Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:4

31e minuut.
Pantazatos is nu in balbezit. Pantazatos met een sublieme pass. Gusev rent richting de bal. Gusev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:5

34e minuut.
Sucală rent richting de bal. Sucală passt de bal in één keer door. Jolbert rent richting de bal. Jolbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:6

39e minuut.
Pantazatos rent richting de bal. Pantazatos passt de bal met de wreef. Sucală speelt de bal door. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert schiet op doel. Həşimov bokst de bal weg.

42e minuut.
Steffen onderschept slim de pass. Steffen speelt de bal door. Sucală rent richting de bal. Sucală geeft de bal voor. Gusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 59%, Millwall F.C. 41%.
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:6

52e minuut.
Gusev probeert naar een medespeler te passen. Pantazatos rent richting de bal. Pantazatos speelt de bal door. Gusev is nu in balbezit. Gusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov onderschept slim de pass. Talıbov speelt de bal door. Gusev is nu in balbezit. Gusev schiet op doel. Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dəmirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev schiet op doel. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Eliauri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sucală met een snelle inworp. Jolbert rent richting de bal. Jolbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Həşimov trapt de bal weg. Talıbov kopt de bal weg. Gusev rent richting de bal. Gusev schiet op doel. Həşimov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Steffen is nu in balbezit. Steffen heeft problemen om de bal te vangen. Jolbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolbert draait met de bal, schiet en ... Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Dəmirov met de inworp. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov geeft een hoge lob. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adilsoy trapt de bal weg. Mirseyid kopt de bal weg. Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jolbert is nu in balbezit. Jolbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:7

80e minuut.
Talıbov met een sublieme pass. Klungelig pakt Orucov de bal. Spinozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Spinozzi passt de bal met de wreef. Pantazatos rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Spinozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinozzi geeft een lange en hoge pass. Akseki heeft problemen om de bal te vangen. Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev haalt uit met een fantastische trap. Həşimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jolbert rent richting de bal. Jolbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 53%, Millwall F.C. 47%.
Sharvili SC - Millwall F.C. 0:8