Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi Əhmədli FC
Neftçi 3-5-2 Tactiek Robocop
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.8 gemiddelde waardering 34.1
average Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Yolçuyev rent richting de bal. Yolçuyev geeft een hoge lob. Lovas kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Kokaia de bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva speelt de bal door. Lovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovas draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Allahyarov met een sublieme pass. Cáceres met een sublieme pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Grodzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Əhmədli FC 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yunisoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 53%, Əhmədli FC 47%.
Forza Neftçi - Əhmədli FC 1:0

49e minuut.
Drangov verovert de bal door een tackle van achteren. Drangov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gera de bal. Gera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Drangov passt de bal zonder na te denken. Rövşənov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenden. Brenden krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xosrovov met de inworp. Allahyarov probeert naar een medespeler te passen. Dilqəmov is nu in balbezit. Dilqəmov schiet op doel. Yunisoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Babayev geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Lovas is nu in balbezit. Lovas draait met de bal, schiet en ... Yunisoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dilqəmov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rövşənov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lovas is nu in balbezit. Lovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Neftçi - Əhmədli FC 1:1

90e minuut.
Cáceres probeert de bal met de borst te controleren. Allahyarov is nu in balbezit. Cáceres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allahyarov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 57%, Əhmədli FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Neftçi - Əhmədli FC 1:1