Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC Forza Neftçi
002 Tactiek Neftçi 3-5-2
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 29.8
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Kokaia speelt de bal door. Drangov rent richting de bal. Talıbov begaat een overtreding. Talıbov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Eliauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov rent richting de bal. Orucov geeft een hoge lob. Anne is nu in balbezit. Anne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brenden kopt de bal weg. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov geeft de bal voor. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Dəmirov de bal. Dəmirov met een sublieme pass. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Anne springt en kopt de bal. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirov passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov geeft een hoge lob. Anne rent richting de bal. Anne draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 1:0

24e minuut.
Daar is Eliauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucov rent richting de bal. Orucov geeft de bal voor. Anne rent richting de bal. Anne haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 2:0

31e minuut.
Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov geeft een lange en hoge pass. Anne kopt de bal weg. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rodera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talıbov met een snelle inworp. Tağızadə is nu in balbezit. Tağızadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tağızadə kan de bal niet met de borst controleren. Anne rent richting de bal. Anne geeft een hoge lob. Şərifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu kopt de bal weg. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 27%, Forza Neftçi 73%.
Sharvili SC - Forza Neftçi 3:0

46e minuut.
Yunisoğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kokaia onderschept slim de pass. Kokaia met een sublieme pass. Talıbov rent richting de bal. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yunisoğlu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 4:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahill komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cahill rent richting de bal. Cahill passt de bal in één keer door. Anne is nu in balbezit. Anne haalt uit met een fantastische trap. Yunisoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Orucov rent richting de bal. Orucov met een sublieme pass. Talıbov rent richting de bal. Talıbov geeft de bal voor. Anne krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Brenden passt de bal met de wreef. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov geeft een lange en hoge pass. Anne krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Orucov is nu in balbezit. Orucov speelt de bal door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 5:0

72e minuut.
Talıbov rent richting de bal. Talıbov geeft de bal voor. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne heeft problemen om de bal te vangen. Anne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov passt de bal met de wreef. Gera is nu in balbezit. Gera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eliauri geeft de bal voor. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 6:0

82e minuut.
Dəmirov rent richting de bal. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov heeft problemen om de bal te vangen. Talıbov geeft een hoge lob. Anne is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Forza Neftçi 7:0

87e minuut.
Talıbov kopt de bal weg. Pirri heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yunisoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 23%, Forza Neftçi 77%.
Sharvili SC - Forza Neftçi 7:0