Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguapey Batacazo FC
MuñecoLINE4 Tactiek Amistosa
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
45.2 gemiddelde waardering 40.6
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Mattos is nu in balbezit. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Jansen onderschept slim de pass. Jansen geeft de bal voor. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Koutousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... Mardoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Koutousis rent richting de bal. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Batacazo FC 1:0

22e minuut.
Koutousis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutousis geeft een lange en hoge pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Rotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Batacazo FC 2:0

24e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos speelt de bal door. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... Rotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Batacazo FC 3:0

26e minuut.
Chiş rent richting de bal. Chiş geeft een hoge lob. García Cantarero geeft een lange en hoge pass. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Rotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Benteli rent richting de bal. Koutousis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Collange met een sublieme pass. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cantarero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta geeft een hoge lob. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Rotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Benteli controleert de bal met de borst. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos passt de bal zonder na te denken. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Rotaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 46%, Batacazo FC 54%.
Aguapey - Batacazo FC 3:0

50e minuut.
Chiş met een sublieme pass. Quintana Mendiola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouvet. Bouvet krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drak is nu in balbezit. Drak geeft de bal voor. Quintana Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola haalt uit met een fantastische trap. Mardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Drak geeft een lange en hoge pass. Krupzky kopt de bal weg. Quintana Mendiola rent richting de bal. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... Mardoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguapey - Batacazo FC 3:1

72e minuut.
Mattos rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Szwajdych onderschept slim de pass. Torrente onderschept slim de pass. Torrente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. García Cantarero rent richting de bal. Oniṣoarã tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oniṣoarã krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krupzky met de inworp. Pacheco speelt de bal door. Krupzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupzky geeft een lange en hoge pass. Quintana Mendiola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft de bal voor. Klungelig pakt Szwajdych de bal. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguapey 56%, Batacazo FC 44%.
Aguapey - Batacazo FC 3:1