Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolynos Batacazo FC
5 2 w 2 Tactiek Muleton
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano geeft de bal voor. Oniṣoarã rent richting de bal. Sylvinho verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvinho draait met de bal, schiet en ... Marčev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Castellano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwajdych met een snelle inworp. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szwajdych kopt de bal weg. Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Despagne passt de bal zonder na te denken. Pobersnik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 46%, Batacazo FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolynos - Batacazo FC 0:0

57e minuut.
Lemunkuyen rent richting de bal. Lemunkuyen geeft de bal voor. Baclini rent richting de bal. Baclini haalt uit met een fantastische trap. Marčev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolynos - Batacazo FC 1:0

73e minuut.
Klungelig pakt Coniglio de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă met een sublieme pass. Despagne rent richting de bal. Despagne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolynos 41%, Batacazo FC 59%.
Kolynos - Batacazo FC 1:0