Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexclub Aguapey
S .A W 1 Tactiek Huracandefcent
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten formidable
good Passen formidable
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Jouda probeert de bal met de borst te controleren. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal zonder na te denken. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. Korbiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve geeft een hoge lob. Rubak is nu in balbezit. Torrente onderschept slim de pass. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... Korbiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jouda probeert naar een medespeler te passen. Moscoso speelt de bal door. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel. Korbiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:1

10e minuut.
Monsalve met de inworp. Daar is Moscoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscoso passt de bal in één keer door. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rubak passt de bal in één keer door. Brandolini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umaña. Brandolini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rubak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

13e minuut.
Koutousis rent richting de bal. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso geeft de bal voor. Torrente heeft problemen om de bal te vangen. Torrente schiet op doel. Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kelvray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelvray geeft de bal voor. Umaña is nu in balbezit. Umaña geeft een hoge lob. Torrente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:2

16e minuut.
Soto met de inworp. Istvan geeft een hoge lob. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:3

18e minuut.
Inworp. Monsalve met de inworp. Istvan speelt de bal door. Torrente rent richting de bal. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:4

18e minuut.
Fundões probeert naar een medespeler te passen. Kolman kan de bal niet met de borst controleren. Torrente is nu in balbezit. Torrente geeft een hoge lob. Monsalve kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Torrente stond buitenspel. Simonnet neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bouvet de bal. Amadii is nu in balbezit. Amadii haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Monsalve de bal. Monsalve speelt de bal door. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. Korbiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:5

24e minuut.
Kelvray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsalve met een snelle inworp. Torrente rent richting de bal. Torrente schiet op doel. Korbiel bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monsalve neemt de hoekschop. Torrente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kolman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jouda met de inworp. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Torrente kopt de bal weg. Monsalve is nu in balbezit. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ... Korbiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monsalve geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torrente springt en kopt de bal. Korbiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:6

34e minuut.
Monsalve met de inworp. Torrente is nu in balbezit. Torrente passt de bal in één keer door. Istvan heeft problemen om de bal te vangen. Istvan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscoso met de inworp. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ... Korbiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Istvan met een sublieme pass. Kolman rent richting de bal. Torrente onderschept slim de pass. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:7

44e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexclub 74%, Aguapey 26%.
alexclub - Aguapey 0:7

47e minuut.
Jouda passt de bal zonder na te denken. Istvan heeft problemen om de bal te vangen. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Torrente is nu in balbezit. Istvan rent richting de bal. Torrente is nu in balbezit. Istvan is nu in balbezit. Istvan draait met de bal, schiet en ... Korbiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torrente rent richting de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:8

52e minuut.
Amadii passt de bal in één keer door. Cândido heeft problemen om de bal te vangen. Torrente rent richting de bal. Torrente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:9

57e minuut.
Kolman is nu in balbezit. Torrente verovert de bal door een tackle van achteren. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Istvan de bal. Istvan draait met de bal, schiet en ... Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Simonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve passt de bal in één keer door. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft de bal voor. Monsalve kopt de bal weg. Torrente heeft problemen om de bal te vangen. Torrente draait met de bal, schiet en ... Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Istvan passt de bal zonder na te denken. Torrente heeft problemen om de bal te vangen. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ... Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moscoso neemt de hoekschop. Torrente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sokerov is nu in balbezit. Istvan onderschept slim de pass. Istvan geeft de bal voor. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal in één keer door. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:10

73e minuut.
Kelvray geeft de bal voor. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal zonder na te denken. Torrente is nu in balbezit. Torrente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft een hoge lob. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolman heeft problemen om de bal te vangen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:11

80e minuut.
Moscoso met een snelle inworp. Istvan rent richting de bal. Istvan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torrente de bal. Torrente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moscoso rent richting de bal. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente draait met de bal, schiet en ... Kolman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korbiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:12

85e minuut.
Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel speelt de bal door. Jouda kopt de bal weg. Torrente rent richting de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Simonnet de bal. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Torrente is nu in balbezit. Torrente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
alexclub - Aguapey 0:13

89e minuut.
Istvan probeert naar een medespeler te passen. Moscoso rent richting de bal. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Koutousis probeert de bal met de borst te controleren. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal in één keer door. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Korbiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexclub 76%, Aguapey 24%.
alexclub - Aguapey 0:13