Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Independiente de Avellaneda CA. Boca Juniors
Of 3133 Tactiek CampeonCopa2023
49% Balbezit 51%
8% Spel op eigen helft 92%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 32.4
solide Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Cordoba is nu in balbezit. Cordoba passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Niva-aho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Baker met de inworp. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac geeft een lange en hoge pass. Lefkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Niva-aho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 1:0

4e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Niva-aho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cordoba verovert de bal door een tackle van achteren. Cordoba passt de bal met de wreef. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 2:0

7e minuut.
Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz schiet op doel. Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac passt de bal met de wreef. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński draait met de bal, schiet en ... Niva-aho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobociński rent richting de bal. Sobociński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 3:0

12e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz passt de bal met de wreef. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 4:0

15e minuut.
Dastarac met de inworp. Baker met een sublieme pass. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 5:0

16e minuut.
Sørgård is nu in balbezit. Sørgård speelt de bal door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Niva-aho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sobociński rent richting de bal. Myšniakovas onderschept slim de pass. Myšniakovas geeft de bal voor. Baker is nu in balbezit. Baker met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cordoba met de inworp. Dastarac rent richting de bal. Dastarac met een sublieme pass. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 6:0

22e minuut.
Azzarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzarone passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 7:0

23e minuut.
Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero passt de bal met de wreef. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 8:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Baker de bal onder controle te krijgen. Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 9:0

26e minuut.
Azzarone is nu in balbezit. Montero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azzarone raakt geblesseerd tijdens het duel. Azzarone met een snel genomen vrije trap. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac met een sublieme pass. Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz schiet op doel. Niva-aho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 10:0

30e minuut.
Cordoba probeert naar een medespeler te passen. Sevim speelt de bal door. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel. Niva-aho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Cordoba is nu in balbezit. Cordoba passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Niva-aho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 11:0

34e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz schiet op doel. Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 12:0

36e minuut.
Dastarac rent richting de bal. Dastarac speelt de bal door. Montero probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Niva-aho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordoba neemt de hoekschop. Montero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 13:0

38e minuut.
Aganzo geeft de bal voor. Daar is Dastarac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastarac met een sublieme pass. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Niva-aho trapt de bal weg. Inworp. Sobociński met de inworp. Dastarac rent richting de bal. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Niva-aho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 14:0

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cordoba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 15:0

44e minuut.
Daar is Dastarac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastarac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobociński de bal. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de Avellaneda 10%, CA. Boca Juniors 90%.
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 16:0

47e minuut.
Baker is nu in balbezit. Baker probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 17:0

48e minuut.
D’Accurzio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Accurzio speelt de bal door. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac haalt uit met een fantastische trap. Niva-aho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 18:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baker neemt de hoekschop. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński schiet op doel. Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niva-aho speelt de bal door. Inworp. Sobociński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac rent richting de bal. Dastarac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Niva-aho speelt de bal door. Inworp. Dastarac met de inworp. Baker rent richting de bal. Baker speelt de bal door. Niva-aho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 19:0

60e minuut.
Baker speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dastarac de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel. Niva-aho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Niva-aho trapt de bal weg. Myšniakovas kopt de bal weg. Inworp. Cordoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac geeft een lange en hoge pass. Niva-aho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 20:0

62e minuut.
Cordoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac rent richting de bal. Dastarac passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Niva-aho trapt de bal weg van het doel. Daar is Sierakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corba bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cordoba zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Czerw geeft de bal voor. Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac rent richting de bal. Dastarac met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sørgård rent richting de bal. Sevim probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 21:0

68e minuut.
Sobociński heeft problemen om de bal te vangen. Sobociński probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 22:0

70e minuut.
Inworp. Baker met de inworp. Montero met een sublieme pass. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Niva-aho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Niva-aho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero passt de bal met de wreef. Sevim met een sublieme pass. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac met een sublieme pass. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 23:0

75e minuut.
Marzuoli kopt de bal weg. Montero speelt de bal door. Cordoba is nu in balbezit. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 24:0

79e minuut.
Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba speelt de bal door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Niva-aho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marzuoli geeft de bal voor. Cordoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montero is nu in balbezit. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 25:0

82e minuut.
Klungelig pakt Azzarone de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal met de wreef. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 26:0

88e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Niva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Niva-aho geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dastarac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lefkowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independiente de Avellaneda 7%, CA. Boca Juniors 93%.
Independiente de Avellaneda - CA. Boca Juniors 27:0