Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Sport Boys Atletic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1574
Sport Boys Atletic Odl Boys
Normal Tactiek 523
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 33.3
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Badu de bal. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Puiu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ibe de bal onder controle te krijgen. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Odl Boys 0:1

14e minuut.
Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Badu bereikt de bal nog maar net als eerste. Badu geeft een hoge lob. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Trevisan probeert naar een medespeler te passen. Kuśnierz heeft problemen om de bal te vangen. Trevisan verovert de bal door een tackle van achteren. Trevisan draait met de bal, schiet en ... Dormon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Odl Boys 0:2

30e minuut.
Gawlicki rent richting de bal. Gawlicki geeft een hoge lob. Trevisan rent richting de bal. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Dormon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Odl Boys 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlicki met een snelle inworp. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een hoge lob. Trevisan krijgt zijn hoofd ertegen. Dormon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbiewicz is nu in balbezit. Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Szabadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Odl Boys 1:3

45e minuut.
Inworp. Toderaşca komt het veld opgelopen. Tsoupras komt het veld opgelopen. Gardynik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 67%, Odl Boys 33%.
Sport Boys Atletic - Odl Boys 1:3

49e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibe onderschept slim de pass. Ibe speelt de bal door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski schiet op doel. Szabadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Kofi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karagiannis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karagiannis kan niet meer verder spelen. Owu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Puiu speelt de bal door. Szkutnik rent richting de bal. Met opzet legt Amedei zijn tegenspeler op de grond. Amedei krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Szkutnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aryee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosołowski kan de bal niet met de borst controleren. Dąbiewicz is nu in balbezit. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Amedei passt de bal zonder na te denken. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan passt de bal zonder na te denken. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca geeft de bal voor. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan onderschept slim de pass. Trevisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Owu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca passt de bal in één keer door. Aryee is nu in balbezit. Aryee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Badu rent richting de bal. Badu passt de bal met de wreef. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Szabadi bokst de bal weg.

90e minuut.
Owu onderschept slim de pass. Owu geeft een hoge lob. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Szabadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Odl Boys 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 34%, Odl Boys 66%.
Sport Boys Atletic - Odl Boys 2:3