Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
inter scb FC DORINACHE
451* Tactiek D 2
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
43 gemiddelde waardering 39.9
solide Schieten formidabel
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Kuracina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuracina passt de bal zonder na te denken. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Dascălu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC DORINACHE 1:0

7e minuut.
Pisanu passt de bal zonder na te denken. Czarnecki rent richting de bal. Talpăşan begaat een overtreding. Talpăşan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Omgiewicz speelt de bal door. Maciąg rent richting de bal. Met opzet legt Gociu zijn tegenspeler op de grond. Gociu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kuracina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuracina geeft een lange en hoge pass. Bitang is nu in balbezit. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuracina passt de bal in één keer door. Czarnecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrętkowicz. Skrętkowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Condeescu met de inworp. Gociu is nu in balbezit. Gociu speelt de bal door. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel. Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gociu probeert de bal aan de voet te houden. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí schiet op doel. Gogean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sima onderschept slim de pass. Sima geeft een lange en hoge pass. Omgiewicz kopt de bal weg. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí schiet op doel. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condeescu met de inworp. Gociu is nu in balbezit. Gociu geeft de bal voor. Bała springt en kopt de bal. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abellí rent richting de bal. Abellí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inter scb - FC DORINACHE 1:1

39e minuut.
Skrętkowicz geeft een hoge lob. Inworp. Kuracina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 26%, FC DORINACHE 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
inter scb - FC DORINACHE 1:1

48e minuut.
Omgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Kuracina probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Dascălu bokst de bal weg.

61e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Abellí controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cordeanu neemt vlug de vrije trap. Kuracina kopt de bal weg. Czarnecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC DORINACHE 2:1

62e minuut.
Marăndici geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maciąg de bal onder controle te krijgen. Bała rent richting de bal. Bała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inter scb - FC DORINACHE 2:2

67e minuut.
Ferreyra geeft een hoge lob. Sima geeft een lange en hoge pass. Abellí probeert de bal met de borst te controleren. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC DORINACHE 2:3

75e minuut.
Daar is Kuracina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuracina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sima de bal. Zembowski rent richting de bal. Zembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inter scb - FC DORINACHE 3:3

78e minuut.
Tătar onderschept slim de pass. Tătar geeft een hoge lob. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Dascălu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC DORINACHE 4:3

79e minuut.
Klungelig pakt Zembowski de bal. Condeescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zembowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferreyra met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pisanu de bal. Kuracina rent richting de bal. Kuracina haalt uit met een fantastische trap. Dascălu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dascălu met een sublieme pass. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí met een sublieme pass. Bała rent richting de bal. Bała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inter scb - FC DORINACHE 4:4

84e minuut.
Ferreyra geeft een hoge lob. Benkowski kopt de bal weg. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Dascălu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC DORINACHE 5:4

86e minuut.
Skrętkowicz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abellí stond buitenspel. Cordeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuracina is nu in balbezit. Kuracina draait met de bal, schiet en ... Dascălu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 36%, FC DORINACHE 64%.
inter scb - FC DORINACHE 5:4