Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU inter scb
baraj Tactiek 451*
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
43.9 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Maciąg geeft een hoge lob. Inworp. Lungu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ... Paal! Gogean bokst de bal weg. Białożyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - inter scb 1:0

4e minuut.
Sobieszczański probeert naar een medespeler te passen. Zembowski rent richting de bal. Zembowski geeft een hoge lob. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Otręba neemt vlug de vrije trap. Ferreyra geeft een hoge lob. Politakis rent richting de bal. Cordeanu onderschept slim de pass. Cordeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Politakis is nu in balbezit. Politakis geeft een lange en hoge pass. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogean probeert wanhopig de bal te grijpen. Dosca rent richting de bal. Dosca schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Cordeanu geeft een hoge lob. Benkowski kopt de bal weg. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTA A_RADU - inter scb 1:1

28e minuut.
Lungu geeft een hoge lob. Gorzelak rent richting de bal. Dosca is nu in balbezit. Dosca schiet op doel. Maciąg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gogean bokst de bal weg.

35e minuut.
Świątczak rent richting de bal. Zembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - inter scb 2:1

36e minuut.
Dosca passt de bal in één keer door. Politakis is nu in balbezit. Politakis geeft een lange en hoge pass. Dosca is nu in balbezit. Dosca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sobieszczański verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański passt de bal in één keer door. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTA A_RADU - inter scb 2:2

41e minuut.
Zembowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungu met de inworp. Świątczak rent richting de bal. Świątczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świątczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 47%, inter scb 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTA A_RADU - inter scb 2:2

52e minuut.
Sobieszczański passt de bal zonder na te denken. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu geeft een hoge lob. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lungu passt de bal met de wreef. Pisanu geeft een hoge lob. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Guşiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - inter scb 2:3

71e minuut.
Korinthios maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lungu is nu in balbezit. Zembowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zembowski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Maciąg geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Benkowski stond buitenspel. Dosca neemt vlug de vrije trap. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Benkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Pisanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisanu passt de bal met de wreef. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Guşiţă met een harde bal richting middenveld. Maciąg kopt de bal weg. Otręba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski schiet op doel. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 54%, inter scb 46%.
UTA A_RADU - inter scb 2:3