Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE Jiul Craiova
D 2 Tactiek pro5 c
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
52.5 gemiddelde waardering 32.7
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Matović de bal. Matović probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz is nu in balbezit. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becaj trapt de bal weg. Daar is Zavrl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchici is nu in balbezit. Puchici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ryser kopt de bal weg. Puchici rent richting de bal. Puchici passt de bal zonder na te denken. Lesme rent richting de bal. Lesme draait met de bal, schiet en ... Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vidaurre geeft een hoge lob. Lesme rent richting de bal. Omgiewicz rent richting de bal. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Skrętkowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fasel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skrętkowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Omgiewicz is nu in balbezit. Omgiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 1:0

10e minuut.
Skrętkowicz onderschept slim de pass. Skrętkowicz speelt de bal door. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 2:0

11e minuut.
Ryser onderschept slim de pass. Ryser speelt de bal door. Mrdaković rent richting de bal. Lesme onderschept slim de pass. Lesme schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre met een sublieme pass. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz schiet op doel. Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 3:0

15e minuut.
Omgiewicz kopt de bal weg. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadisch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cadisch krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Taniukiewicz onderschept slim de pass. Taniukiewicz geeft de bal voor. Aalai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Matović probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre passt de bal met de wreef. Omgiewicz is nu in balbezit. Omgiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Turudić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vidaurre de bal. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Lesme maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 4:0

28e minuut.
Lesme kopt de bal weg. Lesme is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavrl. Zavrl krijgt een gele kaart. Lesme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidaurre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lesme krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Cadisch begaat een overtreding. Lesme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidaurre met een snel genomen vrije trap. Cadisch heeft problemen om de bal te vangen. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Matović met een sublieme pass. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre speelt de bal door. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz schiet op doel. Becaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kordecki rent richting de bal. Kordecki passt de bal in één keer door. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme draait met de bal, schiet en ... Becaj bokst de bal weg.

44e minuut.
Lesme speelt de bal door. Matović is nu in balbezit. Melunovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Omgiewicz draait met de bal, schiet en ... Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Cadisch geeft een hoge lob. Inworp. Puchici met een snelle inworp. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 31%, Jiul Craiova 69%.
FC DORINACHE - Jiul Craiova 4:0

47e minuut.
Mrdaković heeft problemen om de bal te vangen. Kordecki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aalai de bal onder controle te krijgen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel. Becaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 5:0

56e minuut.
Puchici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matović kopt de bal weg. Daar is Cadisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesme rent richting de bal. Lesme draait met de bal, schiet en ... Becaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchici met een snelle inworp. Vidaurre geeft de bal voor. Omgiewicz springt en kopt de bal. Becaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becaj trapt de bal weg van het doel. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cadisch de bal. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Zavrl passt de bal in één keer door. Kernen met een sublieme pass. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz schiet op doel. Becaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Jiul Craiova 6:0

83e minuut.
Zavrl geeft de bal voor. Taniukiewicz geeft een lange en hoge pass. Lesme probeert de bal met de borst te controleren. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 36%, Jiul Craiova 64%.
FC DORINACHE - Jiul Craiova 6:0