Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTA A_RADU FC DORINACHE
baraj Tactiek D 2
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft de bal voor. Białożyński rent richting de bal. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Dascălu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC DORINACHE 1:0

5e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Lesme geeft een lange en hoge pass. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UTA A_RADU - FC DORINACHE 1:1

7e minuut.
Dosca verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang rent richting de bal. Świątczak begaat een overtreding. Świątczak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Korinthios rent richting de bal. Bała maakt een afschuwelijke overtreding. Bała is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Otręba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Condeescu de bal. Kumlin geeft de bal voor. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak draait met de bal, schiet en ... Dascălu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Condeescu is nu in balbezit. Condeescu geeft een hoge lob. Omgiewicz rent richting de bal. Puchici rent richting de bal. Puchici draait met de bal, schiet en ... Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Świątczak rent richting de bal. Świątczak geeft een lange en hoge pass. Liturgista rent richting de bal. Liturgista schiet op doel. Dascălu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC DORINACHE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 43%, FC DORINACHE 57%.
UTA A_RADU - FC DORINACHE 2:1

47e minuut.
Świątczak rent richting de bal. Świątczak passt de bal met de wreef. Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Dosca rent richting de bal. Dosca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gorzelak probeert naar een medespeler te passen. Białożyński rent richting de bal. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak rent richting de bal. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Otręba is nu in balbezit. Otręba geeft de bal voor. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak draait met de bal, schiet en ... Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC DORINACHE 3:1

58e minuut.
Liturgista rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesme. Liturgista raakt geblesseerd tijdens het duel. Dosca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talpăşan heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński is nu in balbezit. Liturgista rent richting de bal. Liturgista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. Białożyński kopt de bal weg. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Dascălu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Liturgista rent richting de bal. Liturgista geeft de bal voor. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - FC DORINACHE 4:1

74e minuut.
Kumlin is nu in balbezit. Kumlin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Condeescu met de inworp. Gociu geeft de bal voor. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 28%, FC DORINACHE 72%.
UTA A_RADU - FC DORINACHE 4:1