Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:27
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Den blok in't veld
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3227
Steaua Del Grande Winnie en Zonen
5-2-1-2_D Tactiek 532
58% Balbezit 42%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


13e minuut.
Klungelig pakt De Graef de bal. Velghe geeft een hoge lob. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Malawski passt de bal zonder na te denken. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft de bal voor. Van der Putten springt en kopt de bal. de Graaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Malawski met een sublieme pass. Wołyniec heeft problemen om de bal te vangen. Kremer is nu in balbezit. Kremer draait met de bal, schiet en ... Liebens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Del Grande - Winnie en Zonen 0:1

27e minuut.
Lambot probeert naar een medespeler te passen. De Groot bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groot geeft een hoge lob. Hauwaert kopt de bal weg. Van der Putten rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Malawski probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec passt de bal zonder na te denken. Van der Putten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Putten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 60%, Winnie en Zonen 40%.
Steaua Del Grande - Winnie en Zonen 0:1

47e minuut.
De Groot probeert naar een medespeler te passen. Thiryn heeft problemen om de bal te vangen. Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Liebens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Malawski de bal. Deschuytter verovert de bal door een tackle van achteren. Deschuytter met een sublieme pass. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Thiryn is nu in balbezit. De Groot is nu in balbezit. De Groot geeft de bal voor. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec speelt de bal door. De Groot is nu in balbezit. Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moors geeft een lange en hoge pass. Stroobants probeert de bal aan de voet te houden. Hauwaert is nu in balbezit. Van der Putten is nu in balbezit. Van der Putten schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Velghe rent richting de bal. Bockstaele onderschept slim de pass. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Malawski rent richting de bal. Malawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Liebens probeert naar een medespeler te passen. Van der Putten rent richting de bal. Malawski probeert naar een medespeler te passen. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Malawski rent richting de bal. Malawski geeft een hoge lob. Peeters heeft problemen om de bal te vangen. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Thiryn is nu in balbezit. Bockstaele onderschept slim de pass. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Van der Putten rent richting de bal. Van der Putten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Del Grande 57%, Winnie en Zonen 43%.
Steaua Del Grande - Winnie en Zonen 0:1