Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers *K.V.* - *Malinwa*
Test NS Tactiek Dicht aan de bar
51% Balbezit 49%
8% Spel op eigen helft 92%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.6
formidabel Schieten matig
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Wellington met een sublieme pass. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 1:0

3e minuut.
Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Millecamps met een snelle inworp. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal zonder na te denken. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 2:0

5e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele probeert naar een medespeler te passen. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 3:0

6e minuut.
Carlier geeft een lange en hoge pass. Millecamps speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 4:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellington passt de bal in één keer door. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 5:0

8e minuut.
Van Brussel met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal met de wreef. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Vandekasteele de bal onder controle te krijgen. Wellington speelt de bal door. Paasinen heeft problemen om de bal te vangen. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 6:0

11e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington passt de bal in één keer door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 7:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millecamps met een snelle inworp. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 8:0

14e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 9:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paasinen met een snelle inworp. Wellington met een sublieme pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellington speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal met de wreef. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 10:0

19e minuut.
Vandekasteele rent richting de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte met een sublieme pass. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 11:0

22e minuut.
Wellington met een sublieme pass. Capece rent richting de bal. De Laet is nu in balbezit. Capece verovert de bal door een tackle van achteren. Capece passt de bal met de wreef. Bouter bokst de bal weg. Paasinen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bouter met een harde bal richting middenveld. Millecamps met een sublieme pass. Wellington met een sublieme pass. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 12:0

26e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington speelt de bal door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 13:0

27e minuut.
Millecamps passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Parret de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 14:0

28e minuut.
Paasinen met een sublieme pass. Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington passt de bal in één keer door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Bouter bokst de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 15:0

30e minuut.
Wellington is nu in balbezit. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 16:0

30e minuut.
De Laet probeert naar een medespeler te passen. Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen onderschept slim de pass. Paasinen passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 17:0

33e minuut.
Devisch rent richting de bal. Devisch geeft een hoge lob. Millecamps kopt de bal weg. Wellington probeert de bal met de borst te controleren. Wellington haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Huybrechts geeft een hoge lob. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen speelt de bal door. Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Vandekasteele schiet op doel. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 18:0

41e minuut.
Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 19:0

43e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal in één keer door. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington speelt de bal door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 11%, *K.V.* - *Malinwa* 89%.
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 20:0

46e minuut.
Inworp. Paasinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millecamps met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 21:0

49e minuut.
Wellington rent richting de bal. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele is nu in balbezit. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Millecamps met de inworp. Wellington speelt de bal door. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 22:0

51e minuut.
Millecamps rent richting de bal. Millecamps speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 23:0

53e minuut.
Bouter probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millecamps met de inworp. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Wellington de bal. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Dieleman speelt de bal door. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 24:0

56e minuut.
Inworp. Millecamps met de inworp. Wellington met een sublieme pass. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dieleman speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paasinen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 25:0

61e minuut.
Inworp. Millecamps met de inworp. Wellington speelt de bal door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 26:0

62e minuut.
Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellington rent richting de bal. Wellington passt de bal zonder na te denken. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 27:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millecamps met de inworp. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal zonder na te denken. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 28:0

71e minuut.
Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele schiet op doel. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 29:0

72e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Millecamps speelt de bal door. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paasinen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Van Brussel is nu in balbezit. Van Brussel probeert naar een medespeler te passen. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Duarte met een sublieme pass. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 30:0

77e minuut.
Millecamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Millecamps passt de bal in één keer door. Dieleman met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal in één keer door. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington met een sublieme pass. Vandekasteele is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 31:0

83e minuut.
Parret kopt de bal weg. Paasinen controleert de bal met de borst. De Laet is nu in balbezit. Paasinen onderschept slim de pass. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Devisch geeft een hoge lob. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Millecamps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ... Bouter bokst de bal weg. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 32:0

87e minuut.
Paasinen passt de bal zonder na te denken. Millecamps rent richting de bal. Millecamps passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Teuns passt de bal zonder na te denken. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington speelt de bal door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 5%, *K.V.* - *Malinwa* 95%.
de speedbikers - *K.V.* - *Malinwa* 33:0