Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers Steaua Del Grande
Test NS Tactiek 5-2-1-2_D
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Daar is Claessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van der Putten verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Putten passt de bal zonder na te denken. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt De Groot de bal. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Lambot probeert de bal aan de voet te houden. Liebens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duarte zal de hoekschop nemen. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. Liebens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Steaua Del Grande 1:0

22e minuut.
Teuns met een snelle inworp. Wellington is nu in balbezit. Wellington passt de bal met de wreef. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Steaua Del Grande 2:0

35e minuut.
Lambot geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe kopt de bal weg. Van der Putten rent richting de bal. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Wellington is nu in balbezit. Wellington geeft de bal voor. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wellington probeert de bal aan de voet te houden. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele passt de bal in één keer door. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 49%, Steaua Del Grande 51%.
de speedbikers - Steaua Del Grande 2:0

61e minuut.
Museeuw passt de bal met de wreef. Paasinen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Visser. De Visser krijgt een gele kaart. Paasinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claessens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Steaua Del Grande 3:0

65e minuut.
De Visser onderschept slim de pass. Wellington is nu in balbezit. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Teuns rent richting de bal. Teuns geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Claessens probeert de bal aan de voet te houden. De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Museeuw verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Putten onderschept slim de pass. Van der Putten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert passt de bal in één keer door. Malawski met een sublieme pass. De Graef rent richting de bal. De Graef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 55%, Steaua Del Grande 45%.
de speedbikers - Steaua Del Grande 3:0