Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*K.V.* - *Malinwa* Winnie en Zonen
FC de Kampioenen Tactiek 532
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Huybrechts is nu in balbezit. Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn probeert naar een medespeler te passen. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bekaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie verovert de bal door een tackle van achteren. Dusolie passt de bal in één keer door. Alpuğan is nu in balbezit. Alpuğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:1

26e minuut.
Alpuğan heeft problemen om de bal te vangen. Alpuğan geeft de bal voor. Bekaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie onderschept slim de pass. Dusolie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De Mul controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baré neemt vlug de vrije trap. Daar is Parret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:2

30e minuut.
Jeannette onderschept slim de pass. Jeannette speelt de bal door. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert schiet op doel. Bouter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:3

33e minuut.
Vanbogaert passt de bal met de wreef. Thiryn is nu in balbezit. Bekaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bekaert krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dusolie kopt de bal weg. Alpuğan is nu in balbezit. Dusolie rent richting de bal. Dusolie draait met de bal, schiet en ... Parret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Begeyn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiryn met een snelle inworp. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parret heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:4

44e minuut.
Thiryn is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiryn met de inworp. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt De Mul de bal. De Laet is nu in balbezit. Alpuğan onderschept slim de pass. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Vanbogaert met een snelle inworp. Parret is nu in balbezit. Alpuğan verovert de bal door een tackle van achteren. Alpuğan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 77%, Winnie en Zonen 23%.
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:5

47e minuut.
Alpuğan passt de bal zonder na te denken. Vanbogaert rent richting de bal. Vanbogaert passt de bal met de wreef. Alpuğan is nu in balbezit. Alpuğan draait met de bal, schiet en ... Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Thiryn rent richting de bal. Thiryn passt de bal met de wreef. Parret heeft problemen om de bal te vangen. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Parret bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn is nu in balbezit. Dusolie verovert de bal door een tackle van achteren. Dusolie schiet op doel. Bouter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:6

64e minuut.
Alpuğan met een snelle inworp. Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert geeft een lange en hoge pass. De Laet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dusolie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:7

69e minuut.
Saflex controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Engwall neemt vlug de vrije trap. Begeyn speelt de bal door. Daar is Dusolie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolie schiet op doel. Bouter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:8

77e minuut.
Alpuğan heeft problemen om de bal te vangen. Alpuğan passt de bal met de wreef. Vanbogaert geeft de bal voor. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 64%, Winnie en Zonen 36%.
*K.V.* - *Malinwa* - Winnie en Zonen 0:8