Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
de speedbikers Winnie en Zonen
Test NS Tactiek 532
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 40.9
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Paasinen rent richting de bal. Paasinen geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. de Graaff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Winnie en Zonen 1:0

7e minuut.
Baré passt de bal in één keer door. Cools rent richting de bal. Cools geeft de bal voor. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kremer de bal. Kremer haalt uit met een fantastische trap. van Bercklaer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

14e minuut.
Stroobants geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Thiryn de bal. Brands is nu in balbezit. Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Deschuytter kopt de bal weg. Daar is Thiryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kania geeft de bal voor. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dekelver geeft een lange en hoge pass. Wellington is nu in balbezit. Wellington geeft een hoge lob. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Winnie en Zonen 2:0

28e minuut.
Claessens geeft een hoge lob. Baré rent richting de bal. Baré passt de bal in één keer door. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe geeft een lange en hoge pass. Peeters heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Museeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiryn rent richting de bal. Thiryn geeft een lange en hoge pass. Kremer springt en kopt de bal. van Bercklaer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Winnie en Zonen 2:1

38e minuut.
Kania rent richting de bal. Kania geeft de bal voor. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasinen is nu in balbezit. Paasinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wellington passt de bal zonder na te denken. Museeuw is nu in balbezit. Museeuw geeft een lange en hoge pass. Paasinen rent richting de bal. Paasinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 52%, Winnie en Zonen 48%.
de speedbikers - Winnie en Zonen 2:1

46e minuut.
Pérez geeft de bal voor. Thiryn rent richting de bal. Van Brussel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Brussel krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Teuns raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duarte komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn rent richting de bal. Kania geeft een lange en hoge pass. Paasinen rent richting de bal. Paasinen haalt uit met een fantastische trap. de Graaff bokst de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Winnie en Zonen 3:1

52e minuut.
Thiryn passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... de Graaff bokst de bal weg.

58e minuut.
Van Brussel geeft de bal voor. Dekelver kopt de bal weg. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele springt en kopt de bal. de Graaff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeters is nu in balbezit. Wellington schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wellington krijgt een gele kaart. Peeters roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Peeters kan niet meer verder spelen. Alpuğan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania geeft een hoge lob. Paasinen krijgt zijn hoofd ertegen. de Graaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
de speedbikers - Winnie en Zonen 4:1

76e minuut.
Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele geeft een lange en hoge pass. Alpuğan probeert de bal met de borst te controleren. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Paasinen rent richting de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de Graaff met een harde bal richting middenveld. Thiryn kan de bal niet met de borst controleren. Kania rent richting de bal. Thiryn onderschept slim de pass. Thiryn haalt uit met een fantastische trap. van Bercklaer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Thiryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn geeft de bal voor. Klungelig pakt Bracho de bal. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel. van Bercklaer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: de speedbikers 44%, Winnie en Zonen 56%.
de speedbikers - Winnie en Zonen 4:1