Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1664
bahcestar NHIMCB
cris 2 Tactiek CHTH442
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 30.5
excellent Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Paganel met de inworp. de Roon speelt de bal door. Orsini speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 1:0

7e minuut.
Kiraz is nu in balbezit. Kiraz geeft de bal voor. Szajewski probeert de bal aan de voet te houden. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 2:0

9e minuut.
Hoàng Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach geeft een lange en hoge pass. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 3:0

14e minuut.
Paganel speelt de bal door. de Roon rent richting de bal. de Roon met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu onderschept slim de pass. de Roon is nu in balbezit. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. Trung Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Constantinescu passt de bal met de wreef. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel met een sublieme pass. de Roon is nu in balbezit. de Roon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Niculaie heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Trung Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 4:0

38e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Firoud onderschept slim de pass. Firoud geeft een lange en hoge pass. Şentürk is nu in balbezit. Şentürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 19%, NHIMCB 81%.
bahcestar - NHIMCB 4:0

55e minuut.
Hoàng Trung passt de bal met de wreef. Orsini rent richting de bal. Orsini geeft een lange en hoge pass. de Roon is nu in balbezit. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 5:0

67e minuut.
Kıbrıslı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Quang met een snelle inworp. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel. Trung Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hoàng Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıbrıslı verovert de bal door een tackle van achteren. Kıbrıslı geeft een lange en hoge pass. de Roon kan de bal niet met de borst controleren. de Roon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammeltoft Hansen met een sublieme pass. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel geeft een lange en hoge pass. Gammeltoft Hansen kopt de bal weg. Trung Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 6:0

74e minuut.
Niculaie met een sublieme pass. Şentürk heeft problemen om de bal te vangen. de Roon rent richting de bal. de Roon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
MacConnach met de inworp. Szajewski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quang geeft de bal voor. MacConnach is nu in balbezit. MacConnach geeft een lange en hoge pass. Trung Giang bokst de bal weg.

77e minuut.
Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Firoud controleert de bal met de borst. Chodynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 7:0

79e minuut.
Inworp. Kıbrıslı met een snelle inworp. Orsini geeft een hoge lob. de Roon krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - NHIMCB 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 26%, NHIMCB 74%.
bahcestar - NHIMCB 8:0