Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 02:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: C.D. Crissiali Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6037
C.D. Crissiali L.A. Firpo
102 Tactiek 2020NEW
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41.7 gemiddelde waardering 52.9
goed Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Hafke passt de bal zonder na te denken. Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuswanto met een sublieme pass. Gesuato is nu in balbezit. Gesuato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Argueta rent richting de bal. Abacı verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hafke geeft een lange en hoge pass. León krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:1

12e minuut.
Hafke passt de bal met de wreef. Kuswanto rent richting de bal. Kuswanto geeft een hoge lob. Gesuato rent richting de bal. Gesuato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cuco Espino passt de bal in één keer door. Caballero rent richting de bal. Abacı begaat een overtreding. Abacı krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Szwarczewski met een sublieme pass. Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuswanto passt de bal in één keer door. Hafke is nu in balbezit. Hafke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Salazar met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Hafke rent richting de bal. Hafke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesuato passt de bal met de wreef. Kuswanto speelt de bal door. Gesuato heeft problemen om de bal te vangen. Gesuato schiet op doel. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 57%, L.A. Firpo 43%.
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:1

47e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuswanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hafke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gesuato bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacı rent richting de bal. Abacı geeft een hoge lob. León krijgt zijn hoofd ertegen. Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Szwarczewski geeft de bal voor. Gesuato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuswanto passt de bal zonder na te denken. Hafke speelt de bal door. Gesuato is nu in balbezit. Gesuato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hafke probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een hoge lob. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesuato onderschept slim de pass. Gesuato passt de bal zonder na te denken. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 70%, L.A. Firpo 30%.
C.D. Crissiali - L.A. Firpo 0:1