Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3110
madball Subaru FC
Fc1 Tactiek RagnarOk
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 34.5
adequate Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot is nu in balbezit. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot onderschept slim de pass. Lightfoot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bailey passt de bal met de wreef. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens rent richting de bal. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching schiet op doel. Villate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney geeft een hoge lob. Barrado heeft problemen om de bal te vangen. Lightfoot rent richting de bal. Lightfoot draait met de bal, schiet en ... Woodman bokst de bal weg.

11e minuut.
Lightfoot draait met de bal, schiet en ... Woodman probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Barrado de bal onder controle te krijgen. Cahill rent richting de bal. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Subaru FC 0:1

20e minuut.
Bailey onderschept slim de pass. Bailey speelt de bal door. Cahill rent richting de bal. Cahill schiet op doel. Woodman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Lyons de bal. Lightfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston rent richting de bal. Lightfoot verovert de bal door een tackle van achteren. Lightfoot haalt uit met een fantastische trap. Woodman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Subaru FC 0:2

32e minuut.
Mullan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Edgar de bal onder controle te krijgen. Ching rent richting de bal. Ching schiet op doel. Na een snelle pass probeert el-Mubarak de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ritch zal de hoekschop nemen. Edgar is nu in balbezit. Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston geeft een hoge lob. Mullan springt en kopt de bal. Villate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 47%, Subaru FC 53%.
madball - Subaru FC 0:2

57e minuut.
Barrado is nu in balbezit. Lightfoot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrado. Barrado krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Graulund rent richting de bal. Graulund speelt de bal door. Klungelig pakt Buttiens de bal. Buttiens geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Subaru FC 1:2

66e minuut.
Ritch heeft problemen om de bal te vangen. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons passt de bal met de wreef. Ching rent richting de bal. Ching draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 47%, Subaru FC 53%.
madball - Subaru FC 1:2