Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raijin Strikers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 570
Raijin Strikers Big Soccer FC
352 Tactiek 5-3-2 OFICIAL
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen weak


16e minuut.
Aleluia passt de bal zonder na te denken. Leht is nu in balbezit. Leht passt de bal met de wreef. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Leht probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro passt de bal met de wreef. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar maakt een afschuwelijke overtreding. Gašpar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Klungelig pakt Zimmerbauer de bal. Richetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta schiet op doel. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rissi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - Big Soccer FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 50%, Big Soccer FC 50%.
Raijin Strikers - Big Soccer FC 0:1

47e minuut.
Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen geeft een hoge lob. Arpini is nu in balbezit. Cattonaro onderschept slim de pass. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Queirós geeft een hoge lob. Arpini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aleluia kopt de bal weg. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raijin Strikers - Big Soccer FC 1:1

70e minuut.
Jee-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Rissi rent richting de bal. Rissi geeft de bal voor. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ragi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Richetta onderschept slim de pass. Richetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 41%, Big Soccer FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raijin Strikers - Big Soccer FC 1:1