Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TheMundi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3002
TheMundi Cusco F.C.
2 Tactiek 532 Bandas
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.4 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Ramis speelt de bal door. Batrachenko rent richting de bal. Batrachenko passt de bal met de wreef. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Coria is nu in balbezit. Coria geeft een lange en hoge pass. Chalbaud springt en kopt de bal. Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Diabol rent richting de bal. Diabol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Okumuş de bal. Okumuş passt de bal zonder na te denken. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Cusco F.C. 0:1

17e minuut.
Hurduc met een sublieme pass. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli passt de bal in één keer door. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Faltoso is nu in balbezit. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Coria kopt de bal weg. Okumuş heeft problemen om de bal te vangen. Okumuş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mattarella zal de hoekschop nemen. Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Coria speelt de bal door. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş draait met de bal, schiet en ... Jan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Cusco F.C. 0:2

31e minuut.
Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okumuş is nu in balbezit. Buwalda verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Hurduc de bal. Faltoso rent richting de bal. Faltoso geeft een lange en hoge pass. Chalbaud is nu in balbezit. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Mattarella met de inworp. Geantă met een sublieme pass. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Drăguloiu geeft een hoge lob. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Batrachenko ... Strafschop! Okumuş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okumuş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 46%, Cusco F.C. 54%.
TheMundi - Cusco F.C. 0:2

51e minuut.
Faltoso geeft een lange en hoge pass. Diabol speelt de bal door. Sypiański verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Chalbaud de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Jan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Faltoso rent richting de bal. Faltoso geeft een hoge lob. Coria met een sublieme pass. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Faltoso kan de bal niet met de borst controleren. Faltoso passt de bal in één keer door. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş haalt uit met een fantastische trap. Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheMundi - Cusco F.C. 0:3

60e minuut.
Barrera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Mattarella de bal. Coria onderschept slim de pass. Coria geeft een hoge lob. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Mattarella speelt de bal door. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc onderschept slim de pass. Hurduc schiet op doel. Fihaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Buitenspel voor Chalbaud. Goede buitenspelval van de verdediging. Aréstegui komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Agüero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheMundi 57%, Cusco F.C. 43%.
TheMundi - Cusco F.C. 0:3