Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Comatorium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 10132
La Sombra FC Kaiserslautern
4-4-2 Tactiek bàrcàlona
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
35.8 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shiskov met een snelle inworp. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... Schouten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:1

7e minuut.
Vera rent richting de bal. Shiskov is nu in balbezit. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zamaryka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:2

10e minuut.
Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea passt de bal met de wreef. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Catone springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Oberreiter speelt de bal door. Shiskov kopt de bal weg. van Lingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera onderschept slim de pass. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Glockner met de inworp. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Suda bereikt de bal nog maar net als eerste. Suda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Suda geeft een lange en hoge pass. Schoofs controleert de bal met de borst. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:3

18e minuut.
Shiskov passt de bal in één keer door. Minetti met een sublieme pass. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:4

19e minuut.
Minetti verovert de bal door een tackle van achteren. Minetti passt de bal met de wreef. Schoofs rent richting de bal. Zamaryka verovert de bal door een tackle van achteren. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Shiskov verovert de bal door een tackle van achteren. Glockner probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:5

31e minuut.
Křístek passt de bal zonder na te denken. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Catone rent richting de bal. Catone haalt uit met een fantastische trap. Oberreiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Glockner rent richting de bal. Zamaryka is nu in balbezit. Glockner is nu in balbezit. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Schouten met een harde bal richting middenveld. Suda probeert de bal met de borst te controleren. Suda geeft een lange en hoge pass. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Schouten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:6

40e minuut.
Chacon geeft de bal voor. Willems kopt de bal weg. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Schouten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:7

42e minuut.
Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti verovert de bal door een tackle van achteren. Minetti passt de bal zonder na te denken. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:8

43e minuut.
Shiskov verovert de bal door een tackle van achteren. Shiskov geeft een hoge lob. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Glockner met een snelle inworp. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov met een sublieme pass. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka draait met de bal, schiet en ... Schouten bokst de bal weg. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 66%, FC Kaiserslautern 34%.
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:9

49e minuut.
Glockner met een snelle inworp. Daar is Shiskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiskov geeft de bal voor. Willems kopt de bal weg. Suda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Suda met de inworp. Shiskov geeft de bal voor. Wolff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Suda heeft problemen om de bal te vangen. Suda geeft een hoge lob. Zamaryka kopt de bal weg. Minetti is nu in balbezit. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov probeert naar een medespeler te passen. Minetti is nu in balbezit. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:10

60e minuut.
Haps geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shiskov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:11

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glockner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiskov geeft een lange en hoge pass. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Shiskov rent richting de bal. Shiskov speelt de bal door. Minetti rent richting de bal. Minetti draait met de bal, schiet en ... Schouten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:12

69e minuut.
Shiskov passt de bal met de wreef. Zamaryka rent richting de bal. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:13

72e minuut.
Târlea onderschept slim de pass. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Glockner speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. Schouten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shiskov heeft problemen om de bal te vangen. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:14

74e minuut.
Glockner passt de bal in één keer door. Zamaryka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willems. Willems krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Torzewski geeft een lange en hoge pass. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal met de wreef. Zamaryka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:15

78e minuut.
Suda passt de bal zonder na te denken. Daar is Shiskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiskov speelt de bal door. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Glockner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glockner geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Glockner passt de bal zonder na te denken. Vera is nu in balbezit. Klungelig pakt Vera de bal. Vera geeft de bal voor. Zamaryka maakt een snoekduik en kopt de bal. Schouten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:16

89e minuut.
Shiskov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti onderschept slim de pass. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 75%, FC Kaiserslautern 25%.
La Sombra - FC Kaiserslautern 0:17