Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
F.C. Looser Star Cluj
532mod_04 Tactiek baba 3
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Tomalik passt de bal zonder na te denken. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 1:0

13e minuut.
Mureşeanu probeert de bal aan de voet te houden. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak begaat een overtreding. Majkrzak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal met de wreef. Madar rent richting de bal. Madar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 2:0

17e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Grzymkowski is nu in balbezit. Wałdoch rent richting de bal. Grzymkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stângă met een sublieme pass. Iorga rent richting de bal. Hollar probeert naar een medespeler te passen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ... Paal! Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Olăroiu kopt de bal weg. Stângă speelt de bal door. Madar is nu in balbezit. Madar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Tomalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài rent richting de bal. Tomalik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomalik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Caragiale onderschept slim de pass. Caragiale speelt de bal door. Iorga rent richting de bal. Iorga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
del Bosque speelt de bal door. Stângă rent richting de bal. Stângă passt de bal in één keer door. Madar rent richting de bal. Madar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 33%, Star Cluj 67%.
F.C. Looser - Star Cluj 2:0

53e minuut.
Grzymkowski rent richting de bal. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Iorga rent richting de bal. Iorga draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Caragiale passt de bal met de wreef. Toure is nu in balbezit. Magolego schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toure wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Toure wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Stângă rent richting de bal. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 3:0

62e minuut.
Stângă passt de bal met de wreef. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Iorga draait met de bal, schiet en ... Mirică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 4:0

65e minuut.
Grzesiak onderschept slim de pass. Grzesiak probeert naar een medespeler te passen. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 5:0

75e minuut.
Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Caragiale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caragiale krijgt een gele kaart. Anh Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Popescu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tomalik rent richting de bal. Tomalik passt de bal met de wreef. Iorga is nu in balbezit. Iorga schiet op doel. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Star Cluj 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 39%, Star Cluj 61%.
F.C. Looser - Star Cluj 6:0