Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: G.D.R-Canas Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4651
G.D.R-Canas UDLeiria
Joma Tactiek minha
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 32.7
incredible Schieten poor
formidable Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Minulescu passt de bal met de wreef. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 1:0

8e minuut.
Malec met een sublieme pass. van Hooijdonk rent richting de bal. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel. Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 2:0

12e minuut.
Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak geeft een hoge lob. van Hooijdonk kopt de bal weg. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kuźniak probeert de bal aan de voet te houden. Malec geeft een lange en hoge pass. Kryszak kopt de bal weg. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jachacz speelt de bal door. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak passt de bal in één keer door. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 3:0

19e minuut.
Minulescu is nu in balbezit. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk passt de bal met de wreef. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Malec geeft een hoge lob. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trung Khải de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Marquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikola heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Malec rent richting de bal. Malec passt de bal zonder na te denken. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 4:0

35e minuut.
Jachacz met een sublieme pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Malec de bal. Malec passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 13%, UDLeiria 87%.
G.D.R-Canas - UDLeiria 4:0

46e minuut.
Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani passt de bal met de wreef. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Marquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Kryszak geeft de bal voor. van Hooijdonk kopt de bal weg. Daar is Kuźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Trung Khải passt de bal in één keer door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Hooijdonk raakt geblesseerd tijdens het duel. Minulescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Malec kopt de bal weg. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Hooijdonk. van Hooijdonk krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải passt de bal zonder na te denken. Minulescu is nu in balbezit. Minulescu geeft de bal voor. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Marquet bokst de bal weg.

61e minuut.
Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Marquet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 5:0

64e minuut.
Kryszak geeft de bal voor. Kuźniak kopt de bal weg. Mion rent richting de bal. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kryszak geeft de bal voor. Kuźniak probeert de bal met de borst te controleren. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Marquet bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minulescu speelt de bal door. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Malec passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Marquet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 6:0

72e minuut.
Chulapa geeft een lange en hoge pass. Daar is Warakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel. Marquet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 7:0

73e minuut.
Malec probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec speelt de bal door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.D.R-Canas - UDLeiria 8:0

76e minuut.
Andrade geeft een hoge lob. Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mion is nu in balbezit. Trung Khải onderschept slim de pass. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Malec passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk passt de bal met de wreef. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Kryszak met een sublieme pass. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kuźniak heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak onderschept slim de pass. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Mion de bal. Jachacz rent richting de bal. Jachacz met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Minulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuźniak de bal. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Marquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.D.R-Canas 21%, UDLeiria 79%.
G.D.R-Canas - UDLeiria 8:0