Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6699
FC Starköl Burnout United
vierdrüdrü Tactiek kaiser fertig
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 57
goed Schieten formidabel
goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Morocutti rent richting de bal. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Centenari de bal. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils onderschept slim de pass. Bonfils schiet op doel. Kamocsai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Mazurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli met een sublieme pass. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:2

20e minuut.
Picardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel. Kamocsai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:3

24e minuut.
Joliet passt de bal in één keer door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Centenari de bal onder controle te krijgen. Kamocsai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:4

26e minuut.
Daar is Bonfils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils passt de bal zonder na te denken. Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli schiet op doel. Kamocsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Morocutti rent richting de bal. Morocutti passt de bal met de wreef. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel. Kamocsai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:5

35e minuut.
Derdaś speelt de bal door. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Méresse passt de bal met de wreef. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Burkhardt geeft de bal voor. Daar is Centenari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:6

41e minuut.
James rent richting de bal. Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt passt de bal zonder na te denken. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Morocutti passt de bal zonder na te denken. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal in één keer door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 75%, Burnout United 25%.
FC Starköl - Burnout United 0:6

47e minuut.
Daar is Cvijetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrami geeft een hoge lob. Giacomelli kopt de bal weg. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Burkhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti rent richting de bal. Morocutti speelt de bal door. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Kamocsai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İleri rent richting de bal. Giacomelli onderschept slim de pass. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal met de wreef. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Kamocsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:7

54e minuut.
Derdaś passt de bal met de wreef. Morocutti is nu in balbezit. Morocutti met een sublieme pass. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:8

55e minuut.
Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli passt de bal zonder na te denken. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:9

61e minuut.
Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Joliet is nu in balbezit. Joliet passt de bal in één keer door. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:10

63e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet passt de bal met de wreef. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft de bal voor. Giacomelli krijgt zijn hoofd ertegen. Kamocsai bokst de bal weg. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:11

68e minuut.
Kamocsai met een harde bal richting middenveld. Burkhardt kopt de bal weg. Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Méresse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morocutti met de inworp. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Derdaś met een sublieme pass. James is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Burkhardt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Joliet is nu in balbezit. Joliet geeft een lange en hoge pass. Giacomelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - Burnout United 0:12

79e minuut.
Joliet geeft een hoge lob. Daar is Méresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils geeft een hoge lob. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morocutti zal de hoekschop nemen. Bonfils springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Joliet rent richting de bal. Samino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joliet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burkhardt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonfils springt en kopt de bal. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Burkhardt speelt de bal door. Bonfils rent richting de bal. Centenari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonfils raakt geblesseerd tijdens het duel. Giacomelli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kamocsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 70%, Burnout United 30%.
FC Starköl - Burnout United 0:12