Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A.C Cardoso Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 575
A.C Cardoso Real Partenope
532prova Tactiek 433b
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
35.5 gemiddelde waardering 30.5
good Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Olaya rent richting de bal. Alończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berggren met een snel genomen vrije trap. Kazakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 1:0

2e minuut.
Süllner met een sublieme pass. Stopczyński heeft problemen om de bal te vangen. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov onderschept slim de pass. Kazakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Olaya rent richting de bal. Afyonkarahisar verovert de bal door een tackle van achteren. Afyonkarahisar geeft een hoge lob. Altosaar rent richting de bal. Altosaar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal in één keer door. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 2:0

13e minuut.
Kazakov kopt de bal weg. Alończyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olaya. Olaya krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado geeft de bal voor. Olaya is nu in balbezit. Olaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 3:0

18e minuut.
Berggren onderschept slim de pass. Kuśmierski rent richting de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Olaya rent richting de bal. Olaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 4:0

28e minuut.
Radan is nu in balbezit. Radan geeft een lange en hoge pass. Kazakov heeft problemen om de bal te vangen. Kazakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 5:0

30e minuut.
Beardsley onderschept slim de pass. Beardsley geeft een hoge lob. Radan heeft problemen om de bal te vangen. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Süllner de bal. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 5:1

37e minuut.
Klungelig pakt Kazakov de bal. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov is nu in balbezit. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostrubski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 58%, Real Partenope 42%.
A.C Cardoso - Real Partenope 5:1

46e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Krajnák speelt de bal door. Capuani rent richting de bal. Capuani schiet op doel. Kostrubski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostrubski probeert naar een medespeler te passen. Altosaar kopt de bal weg. Süllner is nu in balbezit. Süllner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altosaar neemt de hoekschop. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Kostrubski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan geeft de bal voor. Pejas is nu in balbezit. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Kostrubski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Real Partenope 5:2

83e minuut.
Afyonkarahisar geeft een lange en hoge pass. Scaglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaya is nu in balbezit. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski geeft de bal voor. Prada bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 67%, Real Partenope 33%.
A.C Cardoso - Real Partenope 5:2