Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KALATA BOYS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 826
KALATA BOYS TKS Tomasovia
rrr Tactiek N++
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten weak
good Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík haalt uit met een fantastische trap. Brenninger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:0

5e minuut.
Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leś krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cipriani kan de bal niet met de borst controleren. Kania rent richting de bal. Kania passt de bal zonder na te denken. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec geeft een hoge lob. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Anczok heeft problemen om de bal te vangen. Helenek onderschept slim de pass. Helenek passt de bal zonder na te denken. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mandziejewicz passt de bal met de wreef. Bychowiec rent richting de bal. Bychowiec probeert naar een medespeler te passen. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szynalewski geeft een lange en hoge pass. Helenek is nu in balbezit. Helenek passt de bal met de wreef. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:1

26e minuut.
Szadecki rent richting de bal. Davidovici rent richting de bal. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szynalewski heeft problemen om de bal te vangen. Dzwonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Akkuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkuş passt de bal met de wreef. Gheţea met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík onderschept slim de pass. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Helenek rent richting de bal. Daar is Helenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helenek geeft de bal voor. Kania springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 51%, TKS Tomasovia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:1

48e minuut.
Akkuş kopt de bal weg. Banaszek is nu in balbezit. Banaszek geeft een hoge lob. Davidovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Dzwonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Regragui met een snelle inworp. Helenek is nu in balbezit. Helenek geeft een lange en hoge pass. Kania krijgt zijn hoofd ertegen. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kania is nu in balbezit. Kania met een sublieme pass. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec passt de bal met de wreef. Cipriani verovert de bal door een tackle van achteren. Leś rent richting de bal. Leś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Regragui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Helenek de bal. Helenek geeft een lange en hoge pass. Kania krijgt zijn hoofd ertegen. Dagga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:2

86e minuut.
Anczok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Regragui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helenek geeft een lange en hoge pass. Kania springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Akkuş rent richting de bal. Leś onderschept slim de pass. Leś passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 56%, TKS Tomasovia 44%.
KALATA BOYS - TKS Tomasovia 1:3