Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena del Turchese
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8246
Fagiolada superbrice
mkcEccellenzaToC Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Baraschi passt de bal in één keer door. Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coana is nu in balbezit. Büyükel onderschept slim de pass. Büyükel haalt uit met een fantastische trap. Cimaglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cani geeft een hoge lob. Treccani heeft problemen om de bal te vangen. Frigerio begaat een overtreding. Frigerio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Büyükel rent richting de bal. Masiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Büyükel krijgt een gele kaart. Masiello raakt geblesseerd tijdens het duel. Letta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Levi de bal. Bertocco is nu in balbezit. Bertocco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Portello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baraschi is nu in balbezit. Portello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baraschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baraschi kan niet meer verder spelen. Vəlimətov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Büyükel rent richting de bal. Coana rent richting de bal. Büyükel onderschept slim de pass. Büyükel draait met de bal, schiet en ... Cimaglio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocco verovert de bal door een tackle van achteren. Desreumeux is nu in balbezit. Bertocco onderschept slim de pass. Bertocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 47%, superbrice 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fagiolada - superbrice 0:0

55e minuut.
Vəlimətov speelt de bal door. Büyükel is nu in balbezit. Calatrone probeert naar een medespeler te passen. Bertocco rent richting de bal. Bertocco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - superbrice 1:0

58e minuut.
Coana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Desreumeux met de inworp. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Treccani kopt de bal weg. Abaturov heeft problemen om de bal te vangen. Letta probeert naar een medespeler te passen. Bertocco is nu in balbezit. Bertocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Calatrone rent richting de bal. Calatrone speelt de bal door. Klungelig pakt Levi de bal. Bertocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertocco draait met de bal, schiet en ... Gennai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 58%, superbrice 42%.
Fagiolada - superbrice 1:0