Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mantis Park
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4729
Gdyńskie Lwy K.S. Górnik Piaski
NewChapter Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Mellár de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda is nu in balbezit. Mellár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgrzęda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iwański wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zagumny geeft een lange en hoge pass. Tedini heeft problemen om de bal te vangen. Tedini speelt de bal door. Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mellár passt de bal zonder na te denken. Bodrogi geeft de bal voor. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić haalt uit met een fantastische trap. Panadero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zabotto speelt de bal door. Lindner is nu in balbezit. Lindner passt de bal zonder na te denken. Điđimiđi bereikt de bal nog maar net als eerste. Điđimiđi geeft een hoge lob. Panadero bokst de bal weg. Ðušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - K.S. Górnik Piaski 0:1

23e minuut.
Điđimiđi passt de bal in één keer door. Lindner rent richting de bal. Lindner geeft een lange en hoge pass. Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Điđimiđi geeft een hoge lob. Mellár onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bodrogi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zgrzęda kopt de bal weg. Panadero bokst de bal weg.

31e minuut.
Prada probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal zonder na te denken. Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley draait met de bal, schiet en ... Feger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Prada is nu in balbezit. Prada speelt de bal door. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Kightley rent richting de bal. Kightley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 64%, K.S. Górnik Piaski 36%.
Gdyńskie Lwy - K.S. Górnik Piaski 0:1

65e minuut.
Iwański rent richting de bal. Iwański geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. Panadero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Wright komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tedini rent richting de bal. Tedini passt de bal zonder na te denken. Huscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cvijanović komt het veld opgelopen. Lugo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Teldjoun rent richting de bal. Teldjoun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindner met een snelle inworp. Ðušić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal zonder na te denken. Tedini rent richting de bal. Tedini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdyńskie Lwy - K.S. Górnik Piaski 1:1

87e minuut.
Lindner is nu in balbezit. Lindner passt de bal zonder na te denken. Ðušić rent richting de bal. Ðušić draait met de bal, schiet en ... Panadero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - K.S. Górnik Piaski 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 64%, K.S. Górnik Piaski 36%.
Gdyńskie Lwy - K.S. Górnik Piaski 1:2