Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: REAL PIEVE 1893 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3026
REAL PIEVE 1893 Rain Street
4132 Tactiek BluRain
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 37.8
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Lamotte passt de bal met de wreef. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furiosi. Furiosi krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Furiosi trapt de bal weg van het doel. Lamotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stoch krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bagneschi geeft de bal voor. Belie kopt de bal weg. McGinnity probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panaite is nu in balbezit. Panaite schiet op doel. Kin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 0:1

10e minuut.
Lamotte passt de bal met de wreef. Silvoso rent richting de bal. Furiosi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silvoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silvoso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 0:2

20e minuut.
Stoch rent richting de bal. Ghigliani onderschept slim de pass. Lamotte met een sublieme pass. Belie bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Silvoso onderschept slim de pass. Silvoso passt de bal met de wreef. Daar is Belie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaite is nu in balbezit. Panaite draait met de bal, schiet en ... Kin bokst de bal weg.

39e minuut.
Gudiño is nu in balbezit. Gudiño passt de bal met de wreef. Grzelak speelt de bal door. Erdas is nu in balbezit. Erdas geeft de bal voor. Belkemiren bokst de bal weg.

42e minuut.
Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite onderschept slim de pass. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Belie heeft problemen om de bal te vangen. Belie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 55%, Rain Street 45%.
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 0:2

47e minuut.
McGinnity neemt vlug de vrije trap. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Erdas stond buitenspel. Coreda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Silvoso rent richting de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Kin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Almanno passt de bal zonder na te denken. Stoch rent richting de bal. Stoch passt de bal in één keer door. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. Belkemiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ghigliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghigliani geeft de bal voor. McGinnity bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinnity geeft de bal voor. Stoch krijgt zijn hoofd ertegen. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lamotte kopt de bal weg. Furiosi rent richting de bal. Panaite onderschept slim de pass. Silvoso rent richting de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Kin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Stoch geeft een lange en hoge pass. Grzelak geeft een lange en hoge pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Libiszewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:2

66e minuut.
Tinarelli geeft een hoge lob. Silvoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Furiosi de bal. Belie is nu in balbezit. Belie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:3

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belkemiren met een harde bal richting middenveld. Lamotte kopt de bal weg. Silvoso rent richting de bal. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Stoch de bal. Almanno rent richting de bal. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch rent richting de bal. Stoch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
McGinnity verovert de bal door een tackle van achteren. Belie onderschept slim de pass. Belie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Silvoso de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PIEVE 1893 55%, Rain Street 45%.
REAL PIEVE 1893 - Rain Street 1:3