Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: D.A.Maradona Argentinos Jrs.
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12248
ASROMA Corsaires
jujuy 2024 Tactiek CorsoLux
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 29.8
matig Schieten zwak
goed Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Gastineau met een harde bal richting middenveld. Birkmeyer kopt de bal weg. Pillard rent richting de bal. Funes onderschept slim de pass. Funes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Burlot onderschept slim de pass. Burlot speelt de bal door. Szostek speelt de bal door. Funes is nu in balbezit. Funes haalt uit met een fantastische trap. Gastineau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Inworp. Szostek met een snelle inworp. Funes bereikt de bal nog maar net als eerste. Funes draait met de bal, schiet en ... Pillard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gastineau bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 37%, Corsaires 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASROMA - Corsaires 0:0

63e minuut.
Scarangello trapt de bal weg. Szostek kopt de bal weg. Cruchten controleert de bal met de borst. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gastineau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cruchten is nu in balbezit. Dupont onderschept slim de pass. Schiltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupont verovert de bal door een tackle van achteren. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fichant verovert de bal door een tackle van achteren. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichant begaat een overtreding. Fichant krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Biever probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szostek rent richting de bal. Szostek passt de bal met de wreef. Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer haalt uit met een fantastische trap. Gastineau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Szostek passt de bal zonder na te denken. Dupont is nu in balbezit. Biever tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dupont raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dupont kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 30%, Corsaires 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASROMA - Corsaires 0:0