Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Waldstadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5478
Eintracht Trnava Defe
hrrr na ně Tactiek 451
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


6e minuut.
Noriega met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Matero de bal. Truhan speelt de bal door. Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévost draait met de bal, schiet en ... Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tzortzis is nu in balbezit. Tzortzis speelt de bal door. Prévost rent richting de bal. Prévost heeft problemen om de bal te vangen. Prévost draait met de bal, schiet en ... Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truhan met een snelle inworp. Žáček speelt de bal door. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Günel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kelíšek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kelíšek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Noriega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 1:0

22e minuut.
Žáček is nu in balbezit. Žáček passt de bal met de wreef. Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévost schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žáček rent richting de bal. Žáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 2:0

28e minuut.
Ozerovas kopt de bal weg. Daar is Rama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévost haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tzortzis de bal. Rama met een sublieme pass. Truhan rent richting de bal. Žáček rent richting de bal. Žáček schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 3:0

35e minuut.
Prévost is nu in balbezit. Cubilla onderschept slim de pass. Kelíšek onderschept slim de pass. Kelíšek schiet op doel. Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 4:0

40e minuut.
Burgutin passt de bal zonder na te denken. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek passt de bal in één keer door. Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévost schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 36%, Defe 64%.
Eintracht Trnava - Defe 4:0

53e minuut.
Prévost bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek speelt de bal door. Daar is Žáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 5:0

67e minuut.
Melfa met de inworp. Matero bereikt de bal nog maar net als eerste. Matero passt de bal in één keer door. Boccaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccaccio draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ozerovas geeft een lange en hoge pass. Kirsch heeft problemen om de bal te vangen. Belko met een sublieme pass. Žáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Žáček geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sosa Recho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek passt de bal in één keer door. Prévost rent richting de bal. Prévost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Trnava - Defe 6:0

90e minuut.
Ritko is nu in balbezit. Gaitán onderschept slim de pass. Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Boccaccio rent richting de bal. Boccaccio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Trnava 44%, Defe 56%.
Eintracht Trnava - Defe 6:0