Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A.C. Divino Amore Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8299
A.C. Divino Amore birillo
alka2bis Tactiek ala2
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Cagnazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marczuk geeft een lange en hoge pass. Cuvelier heeft problemen om de bal te vangen. Bracciale rent richting de bal. Bracciale haalt uit met een fantastische trap. Balaci bokst de bal weg. Cuvelier verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marczuk zal de hoekschop nemen. Bracciale krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kacík de bal onder controle te krijgen. Cagnazzo met een sublieme pass. Marczuk rent richting de bal. Marczuk geeft een lange en hoge pass. Pleśnar maakt een snoekduik en kopt de bal. Balaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Veríssimo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drewniak rent richting de bal. Drewniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kacík passt de bal zonder na te denken. Gotelli is nu in balbezit. Gotelli speelt de bal door. Kacík is nu in balbezit. Kacík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - birillo 0:1

27e minuut.
Udreanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Celin de bal. Celin speelt de bal door. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli geeft de bal voor. Cendales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kacík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - birillo 0:2

32e minuut.
Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gotelli geeft de bal voor. Kacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kacík passt de bal zonder na te denken. Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzystyniak. Krzystyniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 48%, birillo 52%.
A.C. Divino Amore - birillo 0:2

46e minuut.
Evrek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Veríssimo de bal. Cagnazzo speelt de bal door. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale draait met de bal, schiet en ... Balaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli probeert naar een medespeler te passen. Kacík rent richting de bal. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap. Cendales bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Gotelli de bal. Gotelli geeft de bal voor. Puñal Martínez is nu in balbezit. Kacík is nu in balbezit. Kacík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cendales met een harde bal richting middenveld. Cagnazzo kopt de bal weg. Kacík rent richting de bal. Kacík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kacík probeert naar een medespeler te passen. Gotelli heeft problemen om de bal te vangen. Gotelli speelt de bal door. Kacík is nu in balbezit. Kacík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotelli geeft een hoge lob. Kacík rent richting de bal. Kacík haalt uit met een fantastische trap. Cendales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - birillo 0:3

66e minuut.
Celin met een sublieme pass. Daar is Drewniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak met een sublieme pass. Kacík is nu in balbezit. Kacík haalt uit met een fantastische trap. Cendales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
MacVanish is nu in balbezit. MacVanish passt de bal zonder na te denken. Marczuk met een sublieme pass. Bracciale heeft problemen om de bal te vangen. Bracciale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cagnazzo kopt de bal weg. Marczuk controleert de bal met de borst. Marczuk probeert naar een medespeler te passen. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
MacVanish kopt de bal weg. Evrek rent richting de bal. Pleśnar onderschept slim de pass. Pleśnar haalt uit met een fantastische trap. Balaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marczuk geeft een lange en hoge pass. Radacz kopt de bal weg. MacVanish rent richting de bal. MacVanish geeft een hoge lob. Bracciale springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gotelli geeft een hoge lob. Celin kopt de bal weg. Veríssimo is nu in balbezit. Puñal Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Puñal Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 49%, birillo 51%.
A.C. Divino Amore - birillo 0:3