Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DRAGOCAP Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1550
DRAGOCAP 7bellezze
ale Tactiek 433
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Floricioiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - 7bellezze 0:1

12e minuut.
Lea probeert naar een medespeler te passen. Forlani met een sublieme pass. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ghiţă speelt de bal door. Flores geeft de bal voor. Daar is Zelca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sinibaldi haalt uit met een fantastische trap. Mulas met een sublieme pass. Piedra kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. Mulas bokst de bal weg.

26e minuut.
Montaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Montaldo geeft een hoge lob. Floricioiu rent richting de bal. Tabaszewski onderschept slim de pass. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Mollerup heeft problemen om de bal te vangen. Mollerup draait met de bal, schiet en ... Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DRAGOCAP - 7bellezze 1:1

33e minuut.
Mollerup passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxenford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oxenford krijgt een gele kaart. Flores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gajosiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Zelca de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šapić zal de hoekschop nemen. Forlani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - 7bellezze 2:1

43e minuut.
Oxenford speelt de bal door. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Flores met een sublieme pass. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 37%, 7bellezze 63%.
DRAGOCAP - 7bellezze 2:1

46e minuut.
Lotito komt het veld opgelopen. Terni komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lotito verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Terni probeert naar een medespeler te passen. Mollerup rent richting de bal. Mollerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - 7bellezze 3:1

62e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Ghiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghiţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... Mulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - 7bellezze 3:2

63e minuut.
Lotito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotito geeft een lange en hoge pass. Terni rent richting de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Šapić speelt de bal door. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mollerup onderschept slim de pass. Mollerup passt de bal met de wreef. Daar is Šapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šapić haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - 7bellezze 4:2

90e minuut.
Terni speelt de bal door. Šapić is nu in balbezit. Šapić passt de bal zonder na te denken. Mollerup is nu in balbezit. Mollerup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 42%, 7bellezze 58%.
DRAGOCAP - 7bellezze 4:2